Top of the Lake
%
76

Top of the Lake

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Top of the Lake

Moeite met waar je nou Top of the Lake moet kijken? Gedoe met downloaden? parimatch-go7.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Top of the Lake

Samenvatting

Tui, een meisje van twaalf, wordt vermist in Nieuw-Zeeland. Ze blijkt zwanger te zijn. Robin Griffin, een politiedetective die haar eigen geschiedenis heeft met de omgeving, bijt zich vast in de zaak.

Regisseur en acteurs

 • Jane Campion portrait

  Jane Campion

  director

 • Robyn Malcolm portrait

  Robyn Malcolm

  actor

 • Genevieve Lemon portrait

  Genevieve Lemon

  actor

 • Skye Wansey portrait

  Skye Wansey

  actor

 • Thomas M. Wright portrait

  Thomas M. Wright

  actor

 • Holly Hunter portrait

  Holly Hunter

  actor

 • David Wenham portrait

  David Wenham

  actor

 • Peter Mullan portrait

  Peter Mullan

  actor

 • Elisabeth Moss portrait

  Elisabeth Moss

  actor

Trailers

Top of the Lake

Benieuwd naar Top of the Lake? Een serie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je series als Top of the Lake kunt bekijken.

Top of the Lake streamen

Wil je Top of the Lake streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de serie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Top of the Lake gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Top of the Lake downloaden

series als Top of the Lake kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de serie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Top of the Lake. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Top of the Lake. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Top of the Lake torrent

Als je series vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Top of the Lake te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Top of the Lake trailer

Er zijn nog nooit zoveel series uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Top of the Lake je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!