The Young Pope
%
84

The Young Pope

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Young Pope

Moeite met waar je nou The Young Pope moet kijken? Gedoe met downloaden? parimatch-go7.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Young Pope

Samenvatting

Pius XIII neemt zijn intrek in het Vaticaan, tot groot ongenoegen van de oude garde. Het is al vrij snel duidelijk dat hij er niet is om vrienden te maken.

Regisseur en acteurs

 • Paolo Sorrentino portait

  Paolo Sorrentino

  Director

 • Jude Law portait

  Jude Law

  Lenny Belardo

 • Ludivine Sagnier portait

  Ludivine Sagnier

  Esther

 • Toni Bertorelli portrait

  Toni Bertorelli

  Cardinal Caltanissetta

 • Diane Keaton portait

  Diane Keaton

  Sister Mary

 • Silvio Orlando portait

  Silvio Orlando

  Cardinal Voiello

 • Scott Shepherd portait

  Scott Shepherd

  Cardinal Dussolier

 • Cécile De France portait

  Cécile De France

  Sofia

 • Javier Cámara portait

  Javier Cámara

  Cardinal Gutierrez

Trailers

The Young Pope

Zin om The Young Pope lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama serie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om The Young Pope te bekijken voor je op een rijtje.

The Young Pope downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je The Young Pope downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een serie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van The Young Pope. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet The Young Pope er ook in SD heel goed uit.

The Young Pope streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je The Young Pope net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de serie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je The Young Pope hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je The Young Pope helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

The Young Pope torrent

Denk je dat je om The Young Pope te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

The Young Pope trailer

Zin in een serieavond, maar nog niet zeker of The Young Pope de serie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.