The Shannara Chronicles
%
74

The Shannara Chronicles

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Shannara Chronicles

Moeite met waar je nou The Shannara Chronicles moet kijken? Gedoe met downloaden? parimatch-go7.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Shannara Chronicles

Samenvatting

Duizenden jaren na het einde van de wereld, wonen elven, dwergen, trollen, kabouters en mensen vredig onder elkaar, maar plotseling ontsnappen er duistere figuren uit hun jarenlange gevangenschap.

Regisseur en acteurs

 • Austin Butler portait

  Austin Butler

  Wil Ohmsford

 • Ivana Baquero portait

  Ivana Baquero

  Eretria

 • Poppy Drayton portait

  Poppy Drayton

  Amberle Elessedil

 • Manu Bennett portait

  Manu Bennett

  Allanon

 • John Rhys-Davies portait

  John Rhys-Davies

  Eventine Elessedil

 • Aaron Jakubenko portait

  Aaron Jakubenko

  Ander Elessedil

 • Marcus Vanco portait

  Marcus Vanco

  Bandon

 • Emelia Burns portait

  Emelia Burns

  Commander Tilton

 • James Remar portait

  James Remar

  Cephelo

 • Daniel MacPherson portait

  Daniel MacPherson

  Arion Elessedil

 • Brooke Williams portait

  Brooke Williams

  Catania

 • Jed Brophy portait

  Jed Brophy

  The Dagda Mor

Trailers

The Shannara Chronicles

Zin om The Shannara Chronicles lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie serie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om The Shannara Chronicles te bekijken voor je op een rijtje.

The Shannara Chronicles downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je The Shannara Chronicles downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een serie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van The Shannara Chronicles. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet The Shannara Chronicles er ook in SD heel goed uit.

The Shannara Chronicles streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je The Shannara Chronicles net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de serie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je The Shannara Chronicles hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je The Shannara Chronicles helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

The Shannara Chronicles torrent

Denk je dat je om The Shannara Chronicles te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

The Shannara Chronicles trailer

Zin in een serieavond, maar nog niet zeker of The Shannara Chronicles de serie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.