The Pacific
%
83

The Pacific

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Pacific

Moeite met waar je nou The Pacific moet kijken? Gedoe met downloaden? parimatch-go7.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Pacific

Samenvatting

Serie gebaseerd op de memoirs van twee soldaten van het Amerikaanse marinekorps tijdens hun strijd tegen het Japanse rijk.

Regisseur en acteurs

 • James Badge Dale portait

  James Badge Dale

  Robert Leckie

 • Jon Seda portait

  Jon Seda

  John Basilone

 • Joseph Mazzello portait

  Joseph Mazzello

  Eugene Sledge

 • Ashton Holmes portait

  Ashton Holmes

  PFC Sidney Phillips

 • Jacob Pitts portait

  Jacob Pitts

  PFC Bill 'Hoosier' Smith

 • Rami Malek portait

  Rami Malek

  PFC Merriell 'Snafu' Shelton

 • William Sadler portait

  William Sadler

  Lt Col. Lewis 'Chesty' Puller

 • Brendan Fletcher portait

  Brendan Fletcher

  Bill Leyden

 • Isabel Lucas portait

  Isabel Lucas

  Gwen

 • Claire van der Boom portait

  Claire van der Boom

  Stella

 • Caroline Dhavernas portait

  Caroline Dhavernas

  Vera Keller

 • Annie Parisse portait

  Annie Parisse

  Lena Mae Riggi-Basilone

Trailers

The Pacific

Wil je The Pacific kijken? De serie van James Badge Dale uit 2018 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online serie aanbieders is het makkelijker dan ooit om The Pacific op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om The Pacific met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

The Pacific downloaden

Het downloaden van The Pacific is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je The Pacific ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

The Pacific streamen

Het streamen van The Pacific heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de serie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je The Pacific online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar The Pacific kijkt. Ideaal!

The Pacific torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een serie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van The Pacific. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

The Pacific trailer

Bekijk eerst even de trailer van The Pacific voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een serie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.