Scandal
%
78

Scandal

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Scandal

Moeite met waar je nou Scandal moet kijken? Gedoe met downloaden? parimatch-go7.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Scandal

Samenvatting

Olivia Pope en haar team beschermen de reputatie van belangrijke personen.

Regisseur en acteurs

 • Kerry Washington portait

  Kerry Washington

  Olivia Pope

 • Darby Stanchfield portait

  Darby Stanchfield

  Abby Whelan

 • Tony Goldwyn portait

  Tony Goldwyn

  President Fitzgerald Grant

 • Bellamy Young portait

  Bellamy Young

  Mellie Grant

 • Jeff Perry portait

  Jeff Perry

  Cyrus Beene

 • Katie Lowes portait

  Katie Lowes

  Quinn Perkins

 • Scott Foley portait

  Scott Foley

  Jake Ballard

 • Joshua Malina portait

  Joshua Malina

  David Rosen

 • Guillermo Díaz portait

  Guillermo Díaz

  Huck

Trailers

Scandal

Wil je Scandal kijken? De serie van Kerry Washington uit 2018 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online serie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Scandal op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Scandal met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Scandal downloaden

Het downloaden van Scandal is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Scandal ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Scandal streamen

Het streamen van Scandal heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de serie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Scandal online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Scandal kijkt. Ideaal!

Scandal torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een serie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Scandal. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Scandal trailer

Bekijk eerst even de trailer van Scandal voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een serie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.