New Tricks
%
79

New Tricks

Nu kijken

Kijk New Tricks

Moeite met waar je nou New Tricks moet kijken? Gedoe met downloaden? parimatch-go7.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor New Tricks

Samenvatting

Britse politierserie over drie gepensioneerde rechercheurs die worden gevraagd om oude en onopgeloste zaken opnieuw onder de loep te nemen.

Regisseur en acteurs

 • Tamzin Outhwaite portait

  Tamzin Outhwaite

  DCI Sasha Miller

 • Denis Lawson portait

  Denis Lawson

  Steve McAndrew

 • Dennis Waterman portait

  Dennis Waterman

  Gerry Standing

 • Storme Toolis portrait

  Storme Toolis

  Holly Griffin

 • Nicholas Lyndhurst portrait

  Nicholas Lyndhurst

  Danny Griffin

New Tricks

Benieuwd naar New Tricks? Een serie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je series als New Tricks kunt bekijken.

New Tricks streamen

Wil je New Tricks streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de serie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je New Tricks gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

New Tricks downloaden

series als New Tricks kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de serie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar New Tricks. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van New Tricks. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

New Tricks torrent

Als je series vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om New Tricks te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

New Tricks trailer

Er zijn nog nooit zoveel series uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of New Tricks je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!