Miami Vice
%
75

Miami Vice

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Miami Vice

Moeite met waar je nou Miami Vice moet kijken? Gedoe met downloaden? parimatch-go7.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Miami Vice

Samenvatting

Politieagent James 'Sonny' Crockett bestrijdt samen met zijn partner Ricardo 'Rico' Tubbs criminelen door zich voor te doen als een drugrunner met zijn supersnelle Wellcraft Scarab-speedboot.

Regisseur en acteurs

 • Don Johnson portait

  Don Johnson

  Detective James Crockett

 • Philip Michael Thomas portait

  Philip Michael Thomas

  Detective Ricardo Tubbs

 • Saundra Santiago portait

  Saundra Santiago

  Detective Gina Calabrese

 • Olivia Brown portait

  Olivia Brown

  Detective Trudy Joplin

 • Michael Talbott portait

  Michael Talbott

  Detective Stan Switek

 • Edward James Olmos portait

  Edward James Olmos

  Lieutenant Martin Castillo

Trailers

Miami Vice

Wil je Miami Vice kijken? De serie van Don Johnson uit 2018 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online serie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Miami Vice op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Miami Vice met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Miami Vice downloaden

Het downloaden van Miami Vice is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Miami Vice ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Miami Vice streamen

Het streamen van Miami Vice heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de serie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Miami Vice online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Miami Vice kijkt. Ideaal!

Miami Vice torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een serie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Miami Vice. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Miami Vice trailer

Bekijk eerst even de trailer van Miami Vice voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een serie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.