Dexter
%
88

Dexter

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Dexter

Moeite met waar je nou Dexter moet kijken? Gedoe met downloaden? parimatch-go7.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Dexter

Samenvatting

Overdag analyseert de welgemanierde Dexter bloedspatten voor de politie in Miami. 's Nachts is hij een seriemoordenaar die zich alleen op andere moordenaars richt.

Regisseur en acteurs

 • Geoff Pierson portrait

  Geoff Pierson

  actor

 • Christina Robinson portrait

  Christina Robinson

  actor

 • Julie Benz portrait

  Julie Benz

  actor

 • Desmond Harrington portrait

  Desmond Harrington

  actor

 • Lauren Vélez portrait

  Lauren Vélez

  actor

 • C.S. Lee portrait

  C.S. Lee

  actor

 • James Remar portrait

  James Remar

  actor

 • David Zayas portrait

  David Zayas

  actor

 • Jennifer Carpenter portrait

  Jennifer Carpenter

  actor

 • Michael C. Hall portrait

  Michael C. Hall

  actor

Trailers

Dexter

Zin om Dexter lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie serie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Dexter te bekijken voor je op een rijtje.

Dexter downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Dexter downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een serie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Dexter. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Dexter er ook in SD heel goed uit.

Dexter streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Dexter net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de serie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Dexter hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Dexter helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Dexter torrent

Denk je dat je om Dexter te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Dexter trailer

Zin in een serieavond, maar nog niet zeker of Dexter de serie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.