Desperate Housewives
%
91

Desperate Housewives

Kijk Desperate Housewives

Moeite met waar je nou Desperate Housewives moet kijken? Gedoe met downloaden? parimatch-go7.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Wisteria Lane is niet de nette straat die het lijkt. De vrouwen in deze straat worden gevolgd door de ogen van hun overleden buurvrouw.

Regisseur en acteurs

 • Felicity Huffman portait

  Felicity Huffman

  Lynette Scavo

 • Eva Longoria portait

  Eva Longoria

  Gabrielle Solis

 • Teri Hatcher portait

  Teri Hatcher

  Susan Delfino

 • Marcia Cross portait

  Marcia Cross

  Bree Van de Kamp

 • Brenda Strong portait

  Brenda Strong

  Mary Alice Young

 • James Denton portait

  James Denton

  Mike Delfino

 • Doug Savant portait

  Doug Savant

  Tom Scavo

 • Charles Mesure portait

  Charles Mesure

  Ben Faulkner

 • Madison De La Garza portait

  Madison De La Garza

  Juanita Solis

 • Vanessa Williams portait

  Vanessa Williams

  Renee Perry

 • Jonathan Cake portait

  Jonathan Cake

  Chuck Vance

Desperate Housewives

Benieuwd naar Desperate Housewives? Een serie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je series als Desperate Housewives kunt bekijken.

Desperate Housewives streamen

Wil je Desperate Housewives streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de serie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Desperate Housewives gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Desperate Housewives downloaden

series als Desperate Housewives kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de serie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Desperate Housewives. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Desperate Housewives. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Desperate Housewives torrent

Als je series vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Desperate Housewives te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Desperate Housewives trailer

Er zijn nog nooit zoveel series uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Desperate Housewives je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!