Breaking Bad
%
95

Breaking Bad

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Breaking Bad

Moeite met waar je nou Breaking Bad moet kijken? Gedoe met downloaden? parimatch-go7.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Breaking Bad

Samenvatting

Over een leraar die doelbewust kiest voor een leven als drugsdealer om zijn financiële problemen op te lossen. Maar van het één komt het ander en zo belandt hij helemaal in de criminaliteit.

Regisseur en acteurs

 • Bryan Cranston portait

  Bryan Cranston

  Walter White

 • Anna Gunn portait

  Anna Gunn

  Skyler White

 • Aaron Paul portait

  Aaron Paul

  Jesse Pinkman

 • Dean Norris portait

  Dean Norris

  Hank Schrader

 • Betsy Brandt portait

  Betsy Brandt

  Marie Schrader

 • RJ Mitte portait

  RJ Mitte

  Walter White Jr.

 • Jonathan Banks portait

  Jonathan Banks

  Mike Ehrmantraut

 • Bob Odenkirk portait

  Bob Odenkirk

  Saul Goodman

Trailers

Breaking Bad

Zin om Breaking Bad lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie serie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Breaking Bad te bekijken voor je op een rijtje.

Breaking Bad downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Breaking Bad downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een serie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Breaking Bad. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Breaking Bad er ook in SD heel goed uit.

Breaking Bad streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Breaking Bad net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de serie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Breaking Bad hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Breaking Bad helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Breaking Bad torrent

Denk je dat je om Breaking Bad te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Breaking Bad trailer

Zin in een serieavond, maar nog niet zeker of Breaking Bad de serie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.