Unthinkable
%
71

Unthinkable

Nu kijken

Kijk Unthinkable

Moeite met waar je nou Unthinkable moet kijken? Gedoe met downloaden? parimatch-go7.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Unthinkable

Samenvatting

Ergens in Amerika staan drie nucleaire wapens op scherp, klaar om te ontploffen. Eén man weet waar ze zijn. Hoe ver gaat de overheid om deze man aan het praten te krijgen? De dreiging is in deze tijd zo goed voorstelbaar, dat het scenario niet als fictie kan worden afgedaan. Overheden, waar ook ter wereld, worstelen met hetzelfde dilemma. De grote vraag blijft: Is het schenden van de rechten van de mens geoorloofd om mensenlevens te redden.

Regisseur en acteurs

 • Gregor Jordan portrait

  Gregor Jordan

  Director

 • Samuel L. Jackson portrait

  Samuel L. Jackson

  Actor

 • Michael Sheen portrait

  Michael Sheen

  Actor

 • Brandon Routh portrait

  Brandon Routh

  Actor

 • Martin Donovan portrait

  Martin Donovan

  Actor

 • Carrie-Anne Moss portrait

  Carrie-Anne Moss

  Actor

Unthinkable

Wil je Unthinkable kijken? De movie van Gregor Jordan uit 2010 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Unthinkable op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Unthinkable met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Unthinkable downloaden

Het downloaden van Unthinkable is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Unthinkable ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Unthinkable streamen

Het streamen van Unthinkable heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Unthinkable online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Unthinkable kijkt. Ideaal!

Unthinkable torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Unthinkable. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Unthinkable trailer

Bekijk eerst even de trailer van Unthinkable voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.