Tulipani

Tulipani

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Tulipani

Moeite met waar je nou Tulipani moet kijken? Gedoe met downloaden? parimatch-go7.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Tulipani

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

Tulipan is een sprookjesachtige tragikomedie over een romantische Zeeuwse boer die na de watersnoodramp in 1953 nooit meer natte voeten wil en naar het zuiden van Italië fietst. Aan de rand van een klein dorpje weet hij op miraculeuze wijze tulpen te kweken en groeit hij uit tot een levende legende. Dertig jaar later probeert een Italiaanse politie-inspecteur te achterhalen wat er daadwerkelijk gebeurde.

Regisseur en acteurs

 • Mike van Diem portrait

  Mike van Diem

  Director

 • Gijs Naber portrait

  Gijs Naber

  Actor

 • Lidia Vitale portrait

  Lidia Vitale

  Actor

 • Donatella Finocchiaro portrait

  Donatella Finocchiaro

  Actor

 • Giorgio Pasotti portrait

  Giorgio Pasotti

  Actor

 • Ksenia Solo portrait

  Ksenia Solo

  Actor

 • Giancarlo Giannini portrait

  Giancarlo Giannini

  Actor

 • Anneke Sluiters portrait

  Anneke Sluiters

  Actor

Trailers

Tulipani

Veel gehoord over Tulipani en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Tulipani heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Tulipani streamen

Wil je Tulipani, de movie met Gijs Naber, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Tulipani zelfs gratis kijken.

Tulipani downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Tulipani ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Tulipani er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Tulipani torrent

Op zoek naar een torrent van Tulipani? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Tulipani te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Tulipani trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Tulipani. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.