Tulipani

Tulipani

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Tulipani

Moeite met waar je nou Tulipani moet kijken? Gedoe met downloaden? parimatch-go7.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Tulipani

Bekijk nog 4 bronnen

Samenvatting

Sprookjesachtige tragikomedie van Mike van Diem (De surprise) over een Zeeuwse boer die na de watersnoodramp in 1953 naar Italië reist en daar een levende legende wordt om vervolgens spoorloos te verdwijnen.

Regisseur en acteurs

 • Mike van Diem portrait

  Mike van Diem

  Director

 • Gijs Naber portrait

  Gijs Naber

  Actor

 • Lidia Vitale portrait

  Lidia Vitale

  Actor

 • Donatella Finocchiaro portrait

  Donatella Finocchiaro

  Actor

 • Giorgio Pasotti portrait

  Giorgio Pasotti

  Actor

 • Ksenia Solo portrait

  Ksenia Solo

  Actor

 • Giancarlo Giannini portrait

  Giancarlo Giannini

  Actor

 • Anneke Sluiters portrait

  Anneke Sluiters

  Actor

Trailers

Tulipani

Wil je Tulipani kijken? De movie van Mike van Diem uit 2017 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Tulipani op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Tulipani met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Tulipani downloaden

Het downloaden van Tulipani is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Tulipani ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Tulipani streamen

Het streamen van Tulipani heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Tulipani online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Tulipani kijkt. Ideaal!

Tulipani torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Tulipani. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Tulipani trailer

Bekijk eerst even de trailer van Tulipani voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.