El presidente
%
73

El presidente

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk El presidente

Moeite met waar je nou El presidente moet kijken? Gedoe met downloaden? parimatch-go7.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor El presidente

Bekijk nog 9 bronnen

Samenvatting

Hernán Blanco, de president van Argentinië, staat voor een belangrijke beslissing. Hij komt samen met politieke leiders voor een conferentie in het Chileense La Cordillera. De beslissingen die hij moet nemen, zijn niet alleen van belang voor zijn politieke carrière, maar een gecompliceerde situatie met zijn dochter is bepalend voor de rest van zijn leven.

Regisseur en acteurs

 • Santiago Mitre portait

  Santiago Mitre

  Director

 • Ricardo Darín portait

  Ricardo Darín

  Hernán Blanco

 • Dolores Fonzi portait

  Dolores Fonzi

  Marina Blanco

 • Elena Anaya portait

  Elena Anaya

  Actor

 • Érica Rivas portait

  Érica Rivas

  Actor

 • Alfredo Castro portait

  Alfredo Castro

  Actor

 • Christian Slater portait

  Christian Slater

  Actor

 • Paulina García portait

  Paulina García

  Actor

 • Daniel Giménez Cacho portait

  Daniel Giménez Cacho

  Actor

 • Gerardo Romano portait

  Gerardo Romano

  Actor

Trailers

El presidente

Op zoek naar El presidente? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

El presidente streamen

Het streamen van movies als El presidente heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als El presidente waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je El presidente dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

El presidente downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als El presidente te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

El presidente torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

El presidente trailer

Weet je nog niet zeker of El presidente jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.