The Snare
%
49

The Snare

Nu kijken

Kijk The Snare

Moeite met waar je nou The Snare moet kijken? Gedoe met downloaden? parimatch-go7.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Snare

Samenvatting

Drie vrienden huren een huisje aan zee voor het weekend om eens flink uit hun dak te gaan. Alleen worden zij gedurende het hele weekend lastig gevallen door een kwaadaardige paranormale kracht op de bovenste verdieping van hun appartement.

Regisseur en acteurs

 • C.A. Cooper portrait

  C.A. Cooper

  Director

 • Eaoifa Forward portrait

  Eaoifa Forward

  Alice Clarke

 • Dan Paton portrait

  Dan Paton

  Carl Weston

 • Rachel Warren portrait

  Rachel Warren

  Lizzy Abel

 • Fin Banks portrait

  Fin Banks

  Forest Child

 • Nathan Brine portrait

  Nathan Brine

  Forest Man

 • Emma-Marie Cooper portrait

  Emma-Marie Cooper

  The Ghoul (as Emma Cooper)

The Snare

Wil je The Snare kijken? De movie van C.A. Cooper uit 2017 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om The Snare op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om The Snare met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

The Snare downloaden

Het downloaden van The Snare is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je The Snare ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

The Snare streamen

Het streamen van The Snare heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je The Snare online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar The Snare kijkt. Ideaal!

The Snare torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van The Snare. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

The Snare trailer

Bekijk eerst even de trailer van The Snare voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.