The Snare
%
49

The Snare

Nu kijken

Kijk The Snare

Moeite met waar je nou The Snare moet kijken? Gedoe met downloaden? parimatch-go7.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Snare

Samenvatting

Drie vrienden huren een huisje aan zee voor het weekend om eens flink uit hun dak te gaan. Alleen worden zij gedurende het hele weekend lastig gevallen door een kwaadaardige paranormale kracht op de bovenste verdieping van hun appartement.

Regisseur en acteurs

 • C.A. Cooper portrait

  C.A. Cooper

  Director

 • Eaoifa Forward portrait

  Eaoifa Forward

  Alice Clarke

 • Dan Paton portrait

  Dan Paton

  Carl Weston

 • Rachel Warren portrait

  Rachel Warren

  Lizzy Abel

 • Fin Banks portrait

  Fin Banks

  Forest Child

 • Nathan Brine portrait

  Nathan Brine

  Forest Man

 • Emma-Marie Cooper portrait

  Emma-Marie Cooper

  The Ghoul (as Emma Cooper)

The Snare

Op zoek naar The Snare? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

The Snare streamen

Het streamen van movies als The Snare heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als The Snare waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je The Snare dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

The Snare downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als The Snare te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

The Snare torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

The Snare trailer

Weet je nog niet zeker of The Snare jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.