The Sisters Brothers

The Sisters Brothers

Bekijk de trailer

Kijk The Sisters Brothers

Moeite met waar je nou The Sisters Brothers moet kijken? Gedoe met downloaden? parimatch-go7.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

1850, het Wilde Westen is volledig in de ban van goudkoorts. De beruchte huurmoordenaars en broers Eli en Charlie Sisters krijgen de opdracht om Hermann Kermit Warm op te sporen. Daarbij krijgen ze de hulp van de sluwe Morris. Warm laat zich echter maar moeilijk vangen en wat begon als een routineopdracht, wordt al gauw een erbarmelijke en gevaarlijke tocht naar de andere kant van het land. Maar is Morris eigenlijk wel te vertrouwen en wat is Warm's geheim dat hem zo waardevol maakt? Meer en meer begint Eli zich af te vragen waar hij in hemelsnaam aan begonnen is. The Sisters Brothers is gebaseerd op het zwart-komische boek van Patrick DeWitt. De film is de eerste Hollywoodproductie voor Palme d'Or-winnaar Jacques Audiard (Un Prophète, De Rouille et d'Os) met in de hoofdrollen Joaquin Phoenix (Walk the Line, Her, Gladiator), Jake Gyllenhaal (Nightcrawler, Donnie Darko, Brokeback Mountain) en John C. Reilly (The Lobster, We Need to Talk About Kevin, Kong: Skull Island).

Regisseur en acteurs

 • Jacques Audiard portait

  Jacques Audiard

  Director

 • Jake Gyllenhaal portait

  Jake Gyllenhaal

  Hermann Kermit Warm

 • Joaquin Phoenix portait

  Joaquin Phoenix

  Eli Sisters

 • John C. Reilly portait

  John C. Reilly

  Charlie Sisters

 • Riz Ahmed portait

  Riz Ahmed

  Morris

 • Jóhannes Haukur Jóhannesson portait

  Jóhannes Haukur Jóhannesson

  Head Trapper

 • Rebecca Root portrait

  Rebecca Root

  Mayfield

 • Ian Reddington portrait

  Ian Reddington

  The Father

 • Philip Rosch portait

  Philip Rosch

  Storekeeper

Trailers

The Sisters Brothers

Benieuwd naar The Sisters Brothers? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als The Sisters Brothers kunt bekijken.

The Sisters Brothers streamen

Wil je The Sisters Brothers streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je The Sisters Brothers gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

The Sisters Brothers downloaden

movies als The Sisters Brothers kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar The Sisters Brothers. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van The Sisters Brothers. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

The Sisters Brothers torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om The Sisters Brothers te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

The Sisters Brothers trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of The Sisters Brothers je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!