The Old Man and the Gun

The Old Man and the Gun

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Old Man and the Gun

Moeite met waar je nou The Old Man and the Gun moet kijken? Gedoe met downloaden? parimatch-go7.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Old Man and the Gun

 • Calypso Theater Wijk bij Duurstede
  Te zien bij Calypso Theater Wijk bij Duurstede

Samenvatting

De charmante Forrest Tucker (Robert Redford), een van de meest succesvolle bankovervallers van de 20e eeuw, gaat door het leven als een gentleman met bijhorende luxe en weelde. Alles lijkt compleet op het moment dat hij de vrouw van zijn leven ontmoet. Maar wanneer de jonge detective John Hunt (Casey Affleck) zijn zinnen op hem zet ontstaat er een kat en muis spel waarbij zelfs Hunt de charme van Forrest moeilijk kan weerstaan.

Regisseur en acteurs

 • David Lowery portait

  David Lowery

  Director

 • Robert Redford portait

  Robert Redford

  Forrest Tucker

 • Casey Affleck portait

  Casey Affleck

  John Hunt

 • Sissy Spacek portait

  Sissy Spacek

  Jewel

 • Danny Glover portait

  Danny Glover

  Actor

 • Elisabeth Moss portait

  Elisabeth Moss

  Actor

 • Tika Sumpter portait

  Tika Sumpter

  Maureen Hunt

 • Tom Waits portait

  Tom Waits

  Actor

 • Isiah Whitlock Jr. portait

  Isiah Whitlock Jr.

  Actor

 • Robert Longstreet portait

  Robert Longstreet

  Stephen Beckley Jr.

Trailers

The Old Man and the Gun

Benieuwd naar The Old Man and the Gun? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met parimatch-go7.com weet je binnen no-time waar The Old Man and the Gun draait.

The Old Man and the Gun in de bioscoop

The Old Man and the Gun draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor The Old Man and the Gun.

The Old Man and the Gun streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra The Old Man and the Gun te streamen is, vind je een link op parimatch-go7.com. Weet je al zeker dat The Old Man and the Gun een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je The Old Man and the Gun zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

The Old Man and the Gun torrent

Op zoek naar een torrent van The Old Man and the Gun? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je The Old Man and the Gun zonder zorgen.

The Old Man and the Gun downloaden

Als The Old Man and the Gun binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

The Old Man and the Gun trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of The Old Man and the Gun de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.