The Keeper
%
52

The Keeper

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Keeper

Moeite met waar je nou The Keeper moet kijken? Gedoe met downloaden? parimatch-go7.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Keeper

Samenvatting

Roland Sallinger, een politieagent uit Los Angeles ontsnapt aan de dood, nadat zijn hebzuchtige partner geprobeerd heeft hem om te leggen. Nadat hij hersteld is, reist hij af naar New Mexico, met de opdracht de bodyguard te worden van de dochter van een rijke zakenman. Wanneer zij ontvoerd wordt, is het zijn taak haar op te sporen en te redden.

Regisseur en acteurs

 • Keoni Waxman portrait

  Keoni Waxman

  Director

 • Steven Seagal portait

  Steven Seagal

  Rolland Sallinger

 • Luce Rains portait

  Luce Rains

  Jason Cross

 • Liezl Carstens portrait

  Liezl Carstens

  Nikita Wells

 • Kisha Sierra portrait

  Kisha Sierra

  Actor

 • Arron Shiver portait

  Arron Shiver

  Actor

 • Brian Keith Gamble portrait

  Brian Keith Gamble

  Actor

Trailers

The Keeper

Wil je The Keeper kijken? De movie van Keoni Waxman uit 2009 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om The Keeper op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om The Keeper met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

The Keeper downloaden

Het downloaden van The Keeper is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je The Keeper ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

The Keeper streamen

Het streamen van The Keeper heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je The Keeper online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar The Keeper kijkt. Ideaal!

The Keeper torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van The Keeper. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

The Keeper trailer

Bekijk eerst even de trailer van The Keeper voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.