The Keeper
%
52

The Keeper

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Keeper

Moeite met waar je nou The Keeper moet kijken? Gedoe met downloaden? parimatch-go7.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Keeper

Samenvatting

Roland Sallinger, een politieagent uit Los Angeles ontsnapt aan de dood, nadat zijn hebzuchtige partner geprobeerd heeft hem om te leggen. Nadat hij hersteld is, reist hij af naar New Mexico, met de opdracht de bodyguard te worden van de dochter van een rijke zakenman. Wanneer zij ontvoerd wordt, is het zijn taak haar op te sporen en te redden.

Regisseur en acteurs

 • Keoni Waxman portrait

  Keoni Waxman

  Director

 • Steven Seagal portait

  Steven Seagal

  Rolland Sallinger

 • Luce Rains portait

  Luce Rains

  Jason Cross

 • Liezl Carstens portrait

  Liezl Carstens

  Nikita Wells

 • Kisha Sierra portrait

  Kisha Sierra

  Actor

 • Arron Shiver portait

  Arron Shiver

  Actor

 • Brian Keith Gamble portrait

  Brian Keith Gamble

  Actor

Trailers

The Keeper

Wil je The Keeper kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2009 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

The Keeper streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je The Keeper niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je The Keeper zelfs gratis bekijken.

The Keeper downloaden

Wil je The Keeper ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je The Keeper overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

The Keeper torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van The Keeper is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

The Keeper trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of The Keeper de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.