Incredibles 2
%
100

Incredibles 2

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Incredibles 2

Moeite met waar je nou Incredibles 2 moet kijken? Gedoe met downloaden? parimatch-go7.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Incredibles 2

Bekijk nog 10 bronnen

Samenvatting

De geliefde superhelden-familie is terug in Incredibles 2! Helen, moeder van het gezin, staat ineens in de spotlight als superheld, terwijl Bob als huisvader samen met Violet en Dash thuisblijft en een grote uitdaging heeft om aan het dagelijkse, normale leven te wennen zonder superhelden-actie. Het blijkt een moeilijke verandering voor de hele familie te zijn, al helemaal omdat niemand zich bewust is van baby Jack-Jack's groeiende superkrachten... Wanneer een nieuwe gevaarlijke schurk met een meesterplan opduikt, moeten Frozone en de familie wel een manier vinden om weer samen tegen dit kwaad te strijden. Dit is makkelijker gezegd dan gedaan, ook al zijn ze allemaal Incredible…

Regisseur en acteurs

 • Holly Hunter portait

  Holly Hunter

  Helen Parr / Elastigirl (voice)

 • Sarah Vowell portait

  Sarah Vowell

  Violet Parr (voice)

 • Raymond Ochoa portait

  Raymond Ochoa

  Dash Parr (voice)

 • Samuel L. Jackson portait

  Samuel L. Jackson

  Lucius Best / Frozone (voice)

Trailers

Incredibles 2

Wil je Incredibles 2 kijken? De movie van Holly Hunter uit 2018 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Incredibles 2 op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Incredibles 2 met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Incredibles 2 downloaden

Het downloaden van Incredibles 2 is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Incredibles 2 ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Incredibles 2 streamen

Het streamen van Incredibles 2 heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Incredibles 2 online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Incredibles 2 kijkt. Ideaal!

Incredibles 2 torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Incredibles 2. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Incredibles 2 trailer

Bekijk eerst even de trailer van Incredibles 2 voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.