The Founder
%
72

The Founder

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Founder

Moeite met waar je nou The Founder moet kijken? Gedoe met downloaden? parimatch-go7.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Founder

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

In dit controversiële verhaal achter de oprichting van McDonald's speelt Michael Keaton de rol van Ray Kroc, een mislukte deur-aan-deurverkoper van milkshakemachines. Op de rand van zijn eigen faillissement ontmoet hij de twee broers Mac en Dick McDonald die een succesvol hamburgerrestaurant runnen in het zuiden van Californië. De basis van hun succes: een revolutionair en razendsnel productieproces. De ambitieuze Ray Kroc laat de twee dromen van een enorme franchise: McDonalds! Maar als Kroc aan boord stapt van het bedrijf komen de broers erachter dat Kroc hele andere plannen heeft met de onderneming…

Regisseur en acteurs

 • John Lee Hancock portait

  John Lee Hancock

  Director

 • Michael Keaton portait

  Michael Keaton

  Ray Kroc

 • Laura Dern portait

  Laura Dern

  Ethel Kroc

 • Wilbur Fitzgerald portait

  Wilbur Fitzgerald

  Jerry Cullen

 • Linda Cardellini portait

  Linda Cardellini

  Joan Smith

 • Nick Offerman portait

  Nick Offerman

  Dick McDonald

 • John Carroll Lynch portait

  John Carroll Lynch

  Mac McDonald

 • Patrick Wilson portait

  Patrick Wilson

  Rollie Smith

 • B. J. Novak portait

  B. J. Novak

  Harry Sonneborn

 • Kabby Borders portait

  Kabby Borders

  Cheerleader

 • Valeri Rogers portrait

  Valeri Rogers

  Cheerleader #2

 • Jack Lindberg portrait

  Jack Lindberg

  himself

Trailers

The Founder

The Founder streamen

The Founder streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

The Founder downloaden

Zin om The Founder te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als The Founder te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

The Founder torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als The Founder makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

The Founder trailer

Wil je er zeker van zijn dat The Founder jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.