The Dark Knight
%
90

The Dark Knight

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk The Dark Knight

Moeite met waar je nou The Dark Knight moet kijken? Gedoe met downloaden? parimatch-go7.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor The Dark Knight

Bekijk nog 11 bronnen

Samenvatting

De dagen van de georganiseerde misdaad in Gotham City lijken dankzij Batman en Gordon geteld te zijn. Officier van justitie Harvey Dent sluit de criminelen met tientallen tegelijk op en wordt in Gotham City als reddende engel beschouwd. Maar net wanneer het drietal denkt dat ze de beslissende slag tegen de maffia zullen winnen, duikt met de Joker een nieuwe, gevaarlijke tegenstander op.

Regisseur en acteurs

 • Christopher Nolan portrait

  Christopher Nolan

  director

 • Monique Gabriela Curnen portrait

  Monique Gabriela Curnen

  actor

 • Morgan Freeman portrait

  Morgan Freeman

  actor

 • Gary Oldman portrait

  Gary Oldman

  actor

 • Maggie Gyllenhaal portrait

  Maggie Gyllenhaal

  actor

 • Michael Caine portrait

  Michael Caine

  actor

 • Aaron Eckhart portrait

  Aaron Eckhart

  actor

 • Heath Ledger portrait

  Heath Ledger

  actor

 • Christian Bale portrait

  Christian Bale

  actor

Trailers

The Dark Knight

Wil je The Dark Knight kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2008 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

The Dark Knight streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je The Dark Knight niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je The Dark Knight zelfs gratis bekijken.

The Dark Knight downloaden

Wil je The Dark Knight ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je The Dark Knight overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

The Dark Knight torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van The Dark Knight is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

The Dark Knight trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of The Dark Knight de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.