Rustom
%
71

Rustom

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Rustom

Moeite met waar je nou Rustom moet kijken? Gedoe met downloaden? parimatch-go7.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Rustom

Samenvatting

A decorated naval officer kills his wife's lover, leading to a sensational trial and a national obsession over passion versus premeditated murder.

Regisseur en acteurs

 • Tinu Suresh Desai portrait

  Tinu Suresh Desai

  Director

 • Akshay Kumar portait

  Akshay Kumar

  Rustom Pavri

 • Ileana D'Cruz portait

  Ileana D'Cruz

  Cynthia Rustom Pavri

 • Esha Gupta portait

  Esha Gupta

  Priti Makhija

 • Arjan Bajwa portait

  Arjan Bajwa

  Vikram Makhija

 • Usha Nadkarni portait

  Usha Nadkarni

  Jamnabai

Trailers

Rustom

Rustom streamen

Rustom streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Rustom downloaden

Zin om Rustom te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Rustom te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Rustom torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Rustom makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Rustom trailer

Wil je er zeker van zijn dat Rustom jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.