Robert
%
33

Robert

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Robert

Moeite met waar je nou Robert moet kijken? Gedoe met downloaden? parimatch-go7.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Robert

Samenvatting

Wanneer Paul en Jenny hun schoonmaker Agatha ontslaan krijgt hun zoon Gene een oude pop, genaamd Robert. Na het vertrek van Agatha gebeuren er al snel vreemde dingen in het huis. Meubels worden vernield, objecten vliegen in het rond en midden in de nacht galmt een hysterische lachdoor het huis. Maar niemand gelooft Gene wanneer hij zegt dat het Robert is. Paul en Jenny geloven dat buitenechtelijke krachten bezit hebben genomen van hun huis. Maar het is niet het huis dat behekst is… het is de pop.

Regisseur en acteurs

 • Andrew Jones portrait

  Andrew Jones

  Director

 • Lee Bane portait

  Lee Bane

  Paul

 • Megan Lockhurst portrait

  Megan Lockhurst

  Martha

 • Flynn Allen portrait

  Flynn Allen

  Gene

 • Suzie Frances Garton portait

  Suzie Frances Garton

  Jenny

 • Judith Haley portait

  Judith Haley

  Agatha

 • Cyd Casados portrait

  Cyd Casados

  Debbie

 • Ryan Michaels portrait

  Ryan Michaels

  Clarence

 • Samuel Hutchison portrait

  Samuel Hutchison

  Steven

Trailers

Robert

Op zoek naar Robert? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Robert streamen

Het streamen van movies als Robert heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Robert waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Robert dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Robert downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Robert te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Robert torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Robert trailer

Weet je nog niet zeker of Robert jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.