Robert
%
33

Robert

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Robert

Moeite met waar je nou Robert moet kijken? Gedoe met downloaden? parimatch-go7.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Robert

Samenvatting

Wanneer Paul en Jenny hun schoonmaker Agatha ontslaan krijgt hun zoon Gene een oude pop, genaamd Robert. Na het vertrek van Agatha gebeuren er al snel vreemde dingen in het huis. Meubels worden vernield, objecten vliegen in het rond en midden in de nacht galmt een hysterische lachdoor het huis. Maar niemand gelooft Gene wanneer hij zegt dat het Robert is. Paul en Jenny geloven dat buitenechtelijke krachten bezit hebben genomen van hun huis. Maar het is niet het huis dat behekst is… het is de pop.

Regisseur en acteurs

 • Andrew Jones portrait

  Andrew Jones

  Director

 • Lee Bane portait

  Lee Bane

  Paul

 • Megan Lockhurst portrait

  Megan Lockhurst

  Martha

 • Flynn Allen portrait

  Flynn Allen

  Gene

 • Suzie Frances Garton portait

  Suzie Frances Garton

  Jenny

 • Judith Haley portait

  Judith Haley

  Agatha

 • Cyd Casados portrait

  Cyd Casados

  Debbie

 • Ryan Michaels portrait

  Ryan Michaels

  Clarence

 • Samuel Hutchison portrait

  Samuel Hutchison

  Steven

Trailers

Robert

Benieuwd naar Robert? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Robert kunt bekijken.

Robert streamen

Wil je Robert streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Robert gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Robert downloaden

movies als Robert kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Robert. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Robert. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Robert torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Robert te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Robert trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Robert je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!