Pokémon
%
75

Pokémon

Nu kijken

Kijk Pokémon

Moeite met waar je nou Pokémon moet kijken? Gedoe met downloaden? parimatch-go7.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Pokémon

Samenvatting

Ash, een tienjarige jongen uit Pallet Town, is eindelijk oud genoeg voor zijn eerste Pokémon! Maar hij verslaapt zich en de enige Pokémon die nog over is in het lab van Professor Oak is een zeer eigenzinnige Pikachu!

Regisseur en acteurs

 • Kunihiko Yuyama portait

  Kunihiko Yuyama

  Director

 • Christa Lips portrait

  Christa Lips

  Ash (Dutch version)

 • Jeroen Keers portrait

  Jeroen Keers

  Narrator (Dutch version)

 • Hilde De Mildt portrait

  Hilde De Mildt

  Jessie (Dutch version)

 • Ikue Ōtani portait

  Ikue Ōtani

  Pikachu

 • Kim Sulocki portait

  Kim Sulocki

  Ash (Swedish version)

 • Fábio Lucindo portait

  Fábio Lucindo

  Ash

Pokémon

Pokémon streamen

Pokémon streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Pokémon downloaden

Zin om Pokémon te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Pokémon te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Pokémon torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Pokémon makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Pokémon trailer

Wil je er zeker van zijn dat Pokémon jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.