Nos batailles

Nos batailles

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Nos batailles

Moeite met waar je nou Nos batailles moet kijken? Gedoe met downloaden? parimatch-go7.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Nos batailles

Bekijk nog 8 bronnen

Weten in welke bioscopen Nos batailles draait?

Samenvatting

Oliver (Romain Duris) probeert na het plotselinge vertrek van zijn vrouw, als alleenstaande vader van twee kinderen met een veeleisende baan, zijn z'n leven opnieuw op orde moet stellen.

Regisseur en acteurs

 • Guillaume Senez portrait

  Guillaume Senez

  Director

 • Romain Duris portait

  Romain Duris

  Olivier

 • Laetitia Dosch portait

  Laetitia Dosch

  Actor

 • Laure Calamy portait

  Laure Calamy

  Actor

 • Lucie Debay portait

  Lucie Debay

  Actor

 • Marc Robert portait

  Marc Robert

  Actor

 • Lena Girard Voss portrait

  Lena Girard Voss

  Actor

 • Basile Grunberger portrait

  Basile Grunberger

  Actor

 • Dominique Valadié portait

  Dominique Valadié

  Actor

Trailers

Nos batailles

Benieuwd naar Nos batailles? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met parimatch-go7.com weet je binnen no-time waar Nos batailles draait.

Nos batailles in de bioscoop

Nos batailles draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Nos batailles.

Nos batailles streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Nos batailles te streamen is, vind je een link op parimatch-go7.com. Weet je al zeker dat Nos batailles een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Nos batailles zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Nos batailles torrent

Op zoek naar een torrent van Nos batailles? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Nos batailles zonder zorgen.

Nos batailles downloaden

Als Nos batailles binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Nos batailles trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Nos batailles de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.