Christmas Mix
%
62

Christmas Mix

Nu kijken

Kijk Christmas Mix

Moeite met waar je nou Christmas Mix moet kijken? Gedoe met downloaden? parimatch-go7.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Christmas Mix

Samenvatting

De brutale radiomaker Pepper uit Los Angeles wordt naar een radiostation in een klein stadje in Colorado gestuurd. Daar moet hij samenwerken met Sandra die een liefdesadviesshow heeft. De twee kunnen elkaar niet uitstaan en hun on-air geruzie wordt populair in het kleine stadje. Gaandeweg groeien ze naar elkaar toe.

Regisseur en acteurs

 • Sam Irvin portrait

  Sam Irvin

  Director

 • Haylie Duff portait

  Haylie Duff

  Sandra Love

 • Tilky Jones portait

  Tilky Jones

  Pepper Sterling

 • Tyler Jacob Moore portait

  Tyler Jacob Moore

  Cole

 • Eric Petersen portait

  Eric Petersen

  Jonah

 • Maureen McCormick portait

  Maureen McCormick

  Kate

 • Jim O'Heir portait

  Jim O'Heir

  Harper

 • Terrence 'T.C.' Carson portait

  Terrence 'T.C.' Carson

  Morris

Christmas Mix

Wil je Christmas Mix kijken? De movie van Sam Irvin uit 2014 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Christmas Mix op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Christmas Mix met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Christmas Mix downloaden

Het downloaden van Christmas Mix is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Christmas Mix ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Christmas Mix streamen

Het streamen van Christmas Mix heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Christmas Mix online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Christmas Mix kijkt. Ideaal!

Christmas Mix torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Christmas Mix. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Christmas Mix trailer

Bekijk eerst even de trailer van Christmas Mix voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.