Monky

Monky

Bekijk de trailer

Kijk Monky

Moeite met waar je nou Monky moet kijken? Gedoe met downloaden? parimatch-go7.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Op een dag vindt Frank een klein aapje in zijn achtertuin. Monky is haar naam en haar komst is een welkome afleiding voor Frank en zijn ouders. Al snel komen zij snel achter dat Monky geen gewoon aapje is en waar komt zij eigenlijk vandaan?

Regisseur en acteurs

 • Maria Blom portrait

  Maria Blom

  Actor

 • Johan Petersson portait

  Johan Petersson

  Actor

 • Julius Jimenez Hugoson portrait

  Julius Jimenez Hugoson

  Actor

 • Eric Ericson portrait

  Eric Ericson

  Actor

 • Frida Hallgren portait

  Frida Hallgren

  Actor

Trailers

Monky

Benieuwd naar Monky? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Monky kunt bekijken.

Monky streamen

Wil je Monky streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Monky gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Monky downloaden

movies als Monky kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Monky. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Monky. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Monky torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Monky te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Monky trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Monky je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!