Leaning into the Wind

Leaning into the Wind

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Leaning into the Wind

Moeite met waar je nou Leaning into the Wind moet kijken? Gedoe met downloaden? parimatch-go7.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Leaning into the Wind

Samenvatting

Een wonderschone onderdompeling in de wereld van Andy Goldsworthy; een Schotse kunstenaar die je onderdeel maakt van de natuur op een ongekend bezielde wijze. Een landschapskunstenaar die soms enorme stenen en bomen bewerkt, maar nog vaker de vergankelijkheid zoekt met regendruppels, bloemblaadjes en rietstengels. Die zich als een soort insect hoog door een uitgebloeide heg in het Schotse landschap voortbeweegt. Soms bestaat een kunstwerk van hem maar een minuut en raakt dat je enorm in zijn pure eenvoud. Hij lijkt een unieke relatie te hebben met de natuur, een soort gevoeligheid voor de omgeving, die wij missen, maar die wij dankzij zijn kunstwerken ook ineens ervaren. Misschien kun je je zijn werk nog het best omschrijven met de Japanse term Mono No Aware, het hartverscheurende van de dingen, of ook wel de gevoeligheid voor dingen. Door de unieke blik van Goldsworthy, bekijk je de wereld zelf ook met nieuwe ogen. Het voelt als opgaan in de natuur, als iets heilzaams, zonder ook maar ergens zweverig te zijn. Vele van Goldsworthy’s kunstwerken bestaan alleen dankzij de film. Een film die mede dankzij de prachtige sound-track van de beroemde Fred Frith op zichzelf staat, maar ook dus onderdeel is van zijn kunst. Voor iedereen die nog niet eerder kennismaakte met de kunst van Andy Goldsworthy een adembenemende ervaring.

Regisseur en acteurs

 • Thomas Riedelsheimer portrait

  Thomas Riedelsheimer

  Director

 • Andy Goldsworthy portrait

  Andy Goldsworthy

  Himself

 • Tina Fiske portrait

  Tina Fiske

  Herself

 • Holly Goldsworthy portrait

  Holly Goldsworthy

  Herself

Trailers

Leaning into the Wind

Benieuwd naar Leaning into the Wind? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met parimatch-go7.com weet je binnen no-time waar Leaning into the Wind draait.

Leaning into the Wind in de bioscoop

Leaning into the Wind draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Leaning into the Wind.

Leaning into the Wind streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Leaning into the Wind te streamen is, vind je een link op parimatch-go7.com. Weet je al zeker dat Leaning into the Wind een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Leaning into the Wind zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Leaning into the Wind torrent

Op zoek naar een torrent van Leaning into the Wind? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Leaning into the Wind zonder zorgen.

Leaning into the Wind downloaden

Als Leaning into the Wind binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Leaning into the Wind trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Leaning into the Wind de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.