Mektoub, My Love: Canto Uno

Mektoub, My Love: Canto Uno

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Mektoub, My Love: Canto Uno

Moeite met waar je nou Mektoub, My Love: Canto Uno moet kijken? Gedoe met downloaden? parimatch-go7.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Mektoub, My Love: Canto Uno

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

Het is 1994. Amin hoopt als scenarioschrijver een bestaan op te kunnen bouwen in Parijs. Maar in de zomer keert hij terug naar Sète in het zuiden van Frankrijk om vakantie te vieren met zijn familie en jeugdvrienden. In het gezelschap van zijn neef Tony en beste vriendin Ophélie slijten ze de dagen in het Tunesische restaurant van de familie, de kroegen in de buurt en op het strand waar de vakantievierende meisjes te vinden zijn. Vakantieliefdes, drank en hormonen stuwen de dagen voort.

Regisseur en acteurs

  • Abdellatif Kechiche portait

    Abdellatif Kechiche

    Director

  • Gérard Depardieu portait

    Gérard Depardieu

    Actor

Trailers

Mektoub, My Love: Canto Uno

Wil je Mektoub, My Love: Canto Uno kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2018 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Mektoub, My Love: Canto Uno streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Mektoub, My Love: Canto Uno niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Mektoub, My Love: Canto Uno zelfs gratis bekijken.

Mektoub, My Love: Canto Uno downloaden

Wil je Mektoub, My Love: Canto Uno ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Mektoub, My Love: Canto Uno overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Mektoub, My Love: Canto Uno torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Mektoub, My Love: Canto Uno is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Mektoub, My Love: Canto Uno trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Mektoub, My Love: Canto Uno de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.