Waar is Knoester?
%
57

Waar is Knoester?

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Waar is Knoester?

Moeite met waar je nou Waar is Knoester? moet kijken? Gedoe met downloaden? parimatch-go7.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Waar is Knoester?

Samenvatting

Knoester, een pratende tak en de beste vriend van Junior, is meeverhuisd en heeft zijn grote liefde Berkelientje meegenomen. Een paar maanden na de verhuizing beginnen de papa en mama van Junior zich zorgen te maken, omdat Junior nog steeds geen nieuwe vriendjes heeft gemaakt. Maar Junior vermaakt zich uitstekend met Knoester; de kinderen in de straat zijn er alleen maar op uit om te pesten. Helaas komt er snel een einde aan de pret want plotseling is Knoester spoorloos verdwenen. Tijdens zijn zoektocht vindt Junior zijn takkenvriend niet. Wel treft hij in het park een lieve baby aan. Alle aandacht is al snel op de baby gericht. Toch geeft Junior zijn zoektocht naar Knoester niet op. De derde film over Junior en zijn houten vriendje Knoester, die gebaseerd is op de succesvolle boeken van Anne-Cath.

Regisseur en acteurs

 • Arild Østin Ommundsen portrait

  Arild Østin Ommundsen

  Director

 • Adrian Grønnevik Smith portrait

  Adrian Grønnevik Smith

  Lillebror

 • Åsleik Engmark portrait

  Åsleik Engmark

  Knerten (Voice)

 • Pernille Sørensen portait

  Pernille Sørensen

  Mor

 • Jan Gunnar Røise portait

  Jan Gunnar Røise

  Far

 • Petrus Andreas Christensen portrait

  Petrus Andreas Christensen

  Philip

 • Andreas Cappelen portait

  Andreas Cappelen

  Doktor

 • Trond Fausa Aurvåg portait

  Trond Fausa Aurvåg

  Lille-Knerten (voice)

 • Minken Fosheim portrait

  Minken Fosheim

  Mormor

 • Nils Jørgen Kaalstad portait

  Nils Jørgen Kaalstad

  Politimann

 • Sampda Sharma portait

  Sampda Sharma

  Karoline (voice) (as Samsaya)

Trailers

Waar is Knoester?

Zin om Waar is Knoester? lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De animatie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Waar is Knoester? te bekijken voor je op een rijtje.

Waar is Knoester? downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Waar is Knoester? downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Waar is Knoester?. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Waar is Knoester? er ook in SD heel goed uit.

Waar is Knoester? streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Waar is Knoester? net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Waar is Knoester? hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Waar is Knoester? helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Waar is Knoester? torrent

Denk je dat je om Waar is Knoester? te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Waar is Knoester? trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Waar is Knoester? de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.