Jurassic World: Fallen Kingdom
%
100

Jurassic World: Fallen Kingdom

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Jurassic World: Fallen Kingdom

Moeite met waar je nou Jurassic World: Fallen Kingdom moet kijken? Gedoe met downloaden? parimatch-go7.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Jurassic World: Fallen Kingdom

Bekijk nog 8 bronnen

Weten in welke bioscopen Jurassic World: Fallen Kingdom draait?

Samenvatting

Welkom in Jurassic World: Fallen Kingdom! Favoriete personages keren terug in dit 3D actie-spektakel. De film vol ontzagwekkende dinosaurussen, introduceert nieuwe soorten die nog angstaanjagender zijn dan ooit tevoren. Chris Pratt en Bryce Dallas Howard spelen hoofdpersonages Claire Dearing en Owen Grady in dit nieuwe deel van één van de meest populaire en succesvolle filmreeksen ooit. Ook Jeff Goldblum en BD Wong zullen weer te zien zijn als Ian Malcolm en Dr. Henry Wu. De cast bestaat verder uit James Cromwell, Ted Levine, Justice Smith, Geraldine Chaplin, Daniella Pineda, Toby Jones en Rafe Spall. De regie is in handen van J.A. Bayona (The Impossible), en het scenario is geschreven door Colin Trevorrow en Derek Connolly, de regisseur en co-scenarist van Jurassic World. Steven Spielberg en Colin Trevorrow treden op als uitvoerend producenten namens Universal Pictures en Amblin Entertainment. Productie is in handen van Frank Marshall, Pat Crowley en Belén Atienza.

Regisseur en acteurs

 • Juan Antonio Bayona portait

  Juan Antonio Bayona

  Director

 • Chris Pratt portait

  Chris Pratt

  Owen Grady

 • Bryce Dallas Howard portait

  Bryce Dallas Howard

  Claire Dearing

 • Rafe Spall portait

  Rafe Spall

  Actor

 • Toby Jones portait

  Toby Jones

  Actor

 • Justice Smith portait

  Justice Smith

  Actor

 • Daniella Pineda portait

  Daniella Pineda

  Actor

Trailers

Jurassic World: Fallen Kingdom

Benieuwd naar Jurassic World: Fallen Kingdom? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met parimatch-go7.com weet je binnen no-time waar Jurassic World: Fallen Kingdom draait.

Jurassic World: Fallen Kingdom in de bioscoop

Jurassic World: Fallen Kingdom draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Jurassic World: Fallen Kingdom.

Jurassic World: Fallen Kingdom streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Jurassic World: Fallen Kingdom te streamen is, vind je een link op parimatch-go7.com. Weet je al zeker dat Jurassic World: Fallen Kingdom een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Jurassic World: Fallen Kingdom zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Jurassic World: Fallen Kingdom torrent

Op zoek naar een torrent van Jurassic World: Fallen Kingdom? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Jurassic World: Fallen Kingdom zonder zorgen.

Jurassic World: Fallen Kingdom downloaden

Als Jurassic World: Fallen Kingdom binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Jurassic World: Fallen Kingdom trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Jurassic World: Fallen Kingdom de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.