Jawbone
%
63

Jawbone

Nu kijken

Kijk Jawbone

Moeite met waar je nou Jawbone moet kijken? Gedoe met downloaden? parimatch-go7.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Jawbone

Bekijk nog 9 bronnen

Samenvatting

Een voormalig bokskampioen in de jeugd, Jimmy McCabe, zoekt wanhopig naar vertrouwen maar zoekt op de verkeerde plaatsen. Wanneer hij helemaal aan de grond zit wendt hij zich tot zijn voormalige boksclub en de enige familie die hij heeft achtergelaten: eigenaar Bill, assistent Eddie en promotor Joe. In een strijd tussen angst en vertrouwen riskeert Jimmy zijn leven als hij probeert om een plek te veroveren in de wereld.

Regisseur en acteurs

 • Thomas Napper portait

  Thomas Napper

  Director

 • Johnny Harris portait

  Johnny Harris

  Jimmy McCabe

 • Ian McShane portait

  Ian McShane

  Joe Padgett

 • Ray Winstone portait

  Ray Winstone

  William Carney

 • Michael Smiley portait

  Michael Smiley

  Eddie

 • Luke J.I. Smith portait

  Luke J.I. Smith

  Damian

 • Anna Wilson-Hall portait

  Anna Wilson-Hall

  Mary

 • Jermaine Allen portait

  Jermaine Allen

  Boxing Ring Spectator

 • Archie Cocker portait

  Archie Cocker

  Boxing Ring Spectator

 • Stacey Lynn Crowe portait

  Stacey Lynn Crowe

  Boxers Wife

 • Marilyn May James portait

  Marilyn May James

  Boxing Ring Spectator

 • Atul Sharma portait

  Atul Sharma

  Boxing Ring Spectator

Jawbone

Wil je Jawbone kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2017 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Jawbone streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Jawbone niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Jawbone zelfs gratis bekijken.

Jawbone downloaden

Wil je Jawbone ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Jawbone overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Jawbone torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Jawbone is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Jawbone trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Jawbone de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.