Jawbone
%
63

Jawbone

Nu kijken

Kijk Jawbone

Moeite met waar je nou Jawbone moet kijken? Gedoe met downloaden? parimatch-go7.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Jawbone

Bekijk nog 10 bronnen

Samenvatting

Een voormalig bokskampioen in de jeugd, Jimmy McCabe, zoekt wanhopig naar vertrouwen maar zoekt op de verkeerde plaatsen. Wanneer hij helemaal aan de grond zit wendt hij zich tot zijn voormalige boksclub en de enige familie die hij heeft achtergelaten: eigenaar Bill, assistent Eddie en promotor Joe. In een strijd tussen angst en vertrouwen riskeert Jimmy zijn leven als hij probeert om een plek te veroveren in de wereld.

Regisseur en acteurs

 • Thomas Napper portait

  Thomas Napper

  Director

 • Johnny Harris portait

  Johnny Harris

  Jimmy McCabe

 • Ian McShane portait

  Ian McShane

  Joe Padgett

 • Ray Winstone portait

  Ray Winstone

  William Carney

 • Michael Smiley portait

  Michael Smiley

  Eddie

 • Luke J.I. Smith portait

  Luke J.I. Smith

  Damian

 • Anna Wilson-Hall portait

  Anna Wilson-Hall

  Mary

 • Jermaine Allen portait

  Jermaine Allen

  Boxing Ring Spectator

 • Archie Cocker portait

  Archie Cocker

  Boxing Ring Spectator

 • Stacey Lynn Crowe portait

  Stacey Lynn Crowe

  Boxers Wife

 • Marilyn May James portait

  Marilyn May James

  Boxing Ring Spectator

 • Atul Sharma portait

  Atul Sharma

  Boxing Ring Spectator

Jawbone

Benieuwd naar Jawbone? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Jawbone kunt bekijken.

Jawbone streamen

Wil je Jawbone streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Jawbone gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Jawbone downloaden

movies als Jawbone kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Jawbone. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Jawbone. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Jawbone torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Jawbone te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Jawbone trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Jawbone je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!