Iep!
%
64

Iep!

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Iep!

Moeite met waar je nou Iep! moet kijken? Gedoe met downloaden? parimatch-go7.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Iep!

Bekijk nog 9 bronnen

Samenvatting

Op een dag ziet Warre onder een struik iets vreemds liggen. Hij weet niet of het een vogel is in de vorm van een meisje of een meisje in de vorm van een vogel. Hij neemt het wezentje mee naar huis. Zijn vrouw Tine wil het houden alsof het haar eigen kind is. Maar het heeft vleugels...

Regisseur en acteurs

 • Rita Horst portrait

  Rita Horst

  Director

 • Ties Dekker portrait

  Ties Dekker

  Bor

 • Diederik Ebbinge portait

  Diederik Ebbinge

  Rescuer

 • Kenadie Jourdin portrait

  Kenadie Jourdin

  Viegeltje

Trailers

Iep!

Wil je Iep! kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2010 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Iep! streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Iep! niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Iep! zelfs gratis bekijken.

Iep! downloaden

Wil je Iep! ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Iep! overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Iep! torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Iep! is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Iep! trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Iep! de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.