Iep!
%
64

Iep!

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Iep!

Moeite met waar je nou Iep! moet kijken? Gedoe met downloaden? parimatch-go7.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Iep!

Bekijk nog 9 bronnen

Samenvatting

Op een dag ziet Warre onder een struik iets vreemds liggen. Hij weet niet of het een vogel is in de vorm van een meisje of een meisje in de vorm van een vogel. Hij neemt het wezentje mee naar huis. Zijn vrouw Tine wil het houden alsof het haar eigen kind is. Maar het heeft vleugels...

Regisseur en acteurs

 • Rita Horst portrait

  Rita Horst

  Director

 • Ties Dekker portrait

  Ties Dekker

  Bor

 • Diederik Ebbinge portait

  Diederik Ebbinge

  Rescuer

 • Kenadie Jourdin portrait

  Kenadie Jourdin

  Viegeltje

Trailers

Iep!

Veel gehoord over Iep! en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Iep! heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Iep! streamen

Wil je Iep!, de movie met Ties Dekker, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Iep! zelfs gratis kijken.

Iep! downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Iep! ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Iep! er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Iep! torrent

Op zoek naar een torrent van Iep!? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Iep! te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Iep! trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Iep!. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.