Gordon & Paddy en de zaak van de gestolen nootjes

Gordon & Paddy en de zaak van de gestolen nootjes

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Gordon & Paddy en de zaak van de gestolen nootjes

Moeite met waar je nou Gordon & Paddy en de zaak van de gestolen nootjes moet kijken? Gedoe met downloaden? parimatch-go7.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Gordon & Paddy en de zaak van de gestolen nootjes

Samenvatting

Wanneer de pad inspecteur Gordon met pensioen gaat, kan hij het politie bureau in het Dierenbos met een gerust hart overlaten aan de pientere muis Paddy. Zij heeft bewezen een uitstekend speurder te zijn, toen ze samen de zaak van de gestolen nootjes oplosten. Maar als er twee jonge dieren vermist worden en de verhalen over een gevaarlijke vos weer de kop opsteken, vraagt ze Gordon om hulp.

Regisseur en acteurs

 • Linda Hambäck portrait

  Linda Hambäck

  Director

 • Stellan Skarsgård portait

  Stellan Skarsgård

  Gordon (voice)

 • Melinda Kinnaman portait

  Melinda Kinnaman

  Paddy (voice)

 • Felix Herngren portait

  Felix Herngren

  Valdermar (voice)

Trailers

Gordon & Paddy en de zaak van de gestolen nootjes

Benieuwd naar Gordon & Paddy en de zaak van de gestolen nootjes? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met parimatch-go7.com weet je binnen no-time waar Gordon & Paddy en de zaak van de gestolen nootjes draait.

Gordon & Paddy en de zaak van de gestolen nootjes in de bioscoop

Gordon & Paddy en de zaak van de gestolen nootjes draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Gordon & Paddy en de zaak van de gestolen nootjes.

Gordon & Paddy en de zaak van de gestolen nootjes streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Gordon & Paddy en de zaak van de gestolen nootjes te streamen is, vind je een link op parimatch-go7.com. Weet je al zeker dat Gordon & Paddy en de zaak van de gestolen nootjes een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Gordon & Paddy en de zaak van de gestolen nootjes zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Gordon & Paddy en de zaak van de gestolen nootjes torrent

Op zoek naar een torrent van Gordon & Paddy en de zaak van de gestolen nootjes? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Gordon & Paddy en de zaak van de gestolen nootjes zonder zorgen.

Gordon & Paddy en de zaak van de gestolen nootjes downloaden

Als Gordon & Paddy en de zaak van de gestolen nootjes binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Gordon & Paddy en de zaak van de gestolen nootjes trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Gordon & Paddy en de zaak van de gestolen nootjes de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.