Girls Trip
%
100

Girls Trip

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Girls Trip

Moeite met waar je nou Girls Trip moet kijken? Gedoe met downloaden? parimatch-go7.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Girls Trip

Bekijk nog 14 bronnen

Samenvatting

Vier goede jeugdvriendinnen zijn al jaren niet samen op pad geweest, hoog tijd dus voor een Girls Trip! Tijdens hun reisje naar New Orleans wordt er flink gedanst, gedronken, gelachen, geflirt, en gaan ze helemaal los.

Regisseur en acteurs

 • Malcolm D. Lee portait

  Malcolm D. Lee

  Director

 • Jada Pinkett Smith portait

  Jada Pinkett Smith

  Actor

 • Regina Hall portait

  Regina Hall

  Actor

 • Kofi Siriboe portait

  Kofi Siriboe

  Actor

 • Queen Latifah portait

  Queen Latifah

  Actor

 • Tiffany Haddish portrait

  Tiffany Haddish

  Dina

Trailers

Girls Trip

Wil je Girls Trip kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2017 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Girls Trip streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Girls Trip niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Girls Trip zelfs gratis bekijken.

Girls Trip downloaden

Wil je Girls Trip ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Girls Trip overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Girls Trip torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Girls Trip is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Girls Trip trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Girls Trip de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.