Final Score
%
100

Final Score

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Final Score

Moeite met waar je nou Final Score moet kijken? Gedoe met downloaden? parimatch-go7.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Final Score

Bekijk nog 3 bronnen

Weten in welke bioscopen Final Score draait?

Samenvatting

Een groep zwaar bewapende criminelen valt met veel geweld een stadion binnen tijdens een voetbalwedstrijd. Nietsvermoedende supporters veranderen in angstige gijzelaars, die hun leven niet zeker zijn tot de eis om losgeld is ingewilligd. Ex-soldaat Michael Knox staat voor de onmogelijke opdracht om alle 35.000 mensen te redden, waaronder de dochter van zijn overleden vriend. Hij moet al zijn militaire skills inzetten om de gijzelaars in veiligheid te brengen. En dat in slechts 90 minuten…

Regisseur en acteurs

 • Scott Mann portait

  Scott Mann

  Director

 • Pierce Brosnan portait

  Pierce Brosnan

  Dimitri

 • Dave Bautista portait

  Dave Bautista

  Micheal Knox

 • Ray Stevenson portait

  Ray Stevenson

  Arkady

 • Ralph Brown portait

  Ralph Brown

  Steed

 • Lucy Gaskell portait

  Lucy Gaskell

  Rachel

 • Craig Conway portait

  Craig Conway

  Viktor

 • Aaron McCusker portrait

  Aaron McCusker

  SAS Leader

 • Martyn Ford portrait

  Martyn Ford

  Vlad

 • Amit Shah portait

  Amit Shah

  Faisal

 • Shane Hart portait

  Shane Hart

  Police Sargeant Smith

 • Daniel Eghan portrait

  Daniel Eghan

  SAS / Policeman

 • Andrei Satalov portrait

  Andrei Satalov

  Russian Mercenary

 • Alexandra Dinu portrait

  Alexandra Dinu

  Tatiana

 • Benny Bereal portrait

  Benny Bereal

  West Ham Goal Keeper / West Ham Fan

 • Adam Lazarus portrait

  Adam Lazarus

  Football Hooligan

Trailers

Final Score

Benieuwd naar Final Score? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met parimatch-go7.com weet je binnen no-time waar Final Score draait.

Final Score in de bioscoop

Final Score draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Final Score.

Final Score streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Final Score te streamen is, vind je een link op parimatch-go7.com. Weet je al zeker dat Final Score een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Final Score zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Final Score torrent

Op zoek naar een torrent van Final Score? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Final Score zonder zorgen.

Final Score downloaden

Als Final Score binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Final Score trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Final Score de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.