Escobar

Escobar

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Escobar

Moeite met waar je nou Escobar moet kijken? Gedoe met downloaden? parimatch-go7.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Escobar

Bekijk nog 6 bronnen

Samenvatting

Escobar (Loving Pablo) volgt het waargebeurde verhaal van de opkomst en ondergang van een van de grootste, rijkste en meest gevreesde drugshandelaren in de geschiedenis; Pablo Escobar (Javier Bardem). Escobar werd beroemd en berucht door de cocaïnehandel, verdiende miljarden en doodde duizenden mensen. In Escobar zie je dit keer door de ogen van de charmante journaliste Virginia Vallejo (Penélope Cruz) zijn leven en hun gepassioneerde en stormachtige affaire ten tijde van zijn terreur dat een heel land verwoestte…

Regisseur en acteurs

 • Fernando León de Aranoa portait

  Fernando León de Aranoa

  Director

 • Javier Bardem portait

  Javier Bardem

  Pablo Escobar

 • Penélope Cruz portait

  Penélope Cruz

  Virginia Vallejo

 • Peter Sarsgaard portait

  Peter Sarsgaard

  Neymar

 • Julieth Restrepo portrait

  Julieth Restrepo

  Maria Victoria Henao

 • David Ojalvo portrait

  David Ojalvo

  FBI Agent

 • David Valencia portrait

  David Valencia

  Santos

 • Joavany Alvarez portrait

  Joavany Alvarez

  Ignacio Velarde

Trailers

Escobar

Zin om Escobar lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Escobar te bekijken voor je op een rijtje.

Escobar downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Escobar downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Escobar. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Escobar er ook in SD heel goed uit.

Escobar streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Escobar net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Escobar hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Escobar helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Escobar torrent

Denk je dat je om Escobar te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Escobar trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Escobar de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.