Escobar

Escobar

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Escobar

Moeite met waar je nou Escobar moet kijken? Gedoe met downloaden? parimatch-go7.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Escobar

Bekijk nog 10 bronnen

Samenvatting

Escobar volgt het waargebeurde verhaal van de opkomst en ondergang van een van de grootste, rijkste en meest gevreesde drugshandelaren in de geschiedenis; Pablo Escobar. Hij werd beroemd en berucht door de cocaïnehandel, verdiende miljarden en doodde duizenden mensen. In Escobar zie je dit keer door de ogen van de charmante journaliste Virginia Vallejo zijn leven en hun gepassioneerde en stormachtige affaire ten tijde van zijn terreur dat een heel land verwoestte...

Regisseur en acteurs

 • Fernando León de Aranoa portait

  Fernando León de Aranoa

  Director

 • Javier Bardem portait

  Javier Bardem

  Pablo Escobar

 • Penélope Cruz portait

  Penélope Cruz

  Virginia Vallejo

 • Peter Sarsgaard portait

  Peter Sarsgaard

  Neymar

 • Julieth Restrepo portrait

  Julieth Restrepo

  Maria Victoria Henao

 • David Ojalvo portrait

  David Ojalvo

  FBI Agent

 • David Valencia portrait

  David Valencia

  Santos

 • Joavany Alvarez portrait

  Joavany Alvarez

  Ignacio Velarde

Trailers

Escobar

Escobar streamen

Escobar streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Escobar downloaden

Zin om Escobar te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Escobar te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Escobar torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Escobar makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Escobar trailer

Wil je er zeker van zijn dat Escobar jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.