7 Days in Entebbe

7 Days in Entebbe

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk 7 Days in Entebbe

Moeite met waar je nou 7 Days in Entebbe moet kijken? Gedoe met downloaden? parimatch-go7.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor 7 Days in Entebbe

Bekijk nog 10 bronnen

Weten in welke bioscopen 7 Days in Entebbe draait?

Samenvatting

De meest gedurfde reddingsmissie in de geschiedenis. De film gaat over de waargebeurde Operatie Entebbe, een antiterroristische gijzelaar-reddingsoperatie die in de nacht van 3 op 4 juli 1976 werd uitgevoerd in Oeganda op Entebbe International Airport. In totaal kwamen 56 mensen om, onder wie zeven kapers en de broer van de huidige Israëlische president Benjamin Netanyahu.

Regisseur en acteurs

 • José Padilha portait

  José Padilha

  Director

 • Rosamund Pike portait

  Rosamund Pike

  Actor

 • Daniel Brühl portait

  Daniel Brühl

  Actor

 • Eddie Marsan portait

  Eddie Marsan

  Actor

 • Ben Schnetzer portait

  Ben Schnetzer

  Actor

 • Denis Ménochet portait

  Denis Ménochet

  Actor

Trailers

7 Days in Entebbe

Benieuwd naar 7 Days in Entebbe? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met parimatch-go7.com weet je binnen no-time waar 7 Days in Entebbe draait.

7 Days in Entebbe in de bioscoop

7 Days in Entebbe draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor 7 Days in Entebbe.

7 Days in Entebbe streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra 7 Days in Entebbe te streamen is, vind je een link op parimatch-go7.com. Weet je al zeker dat 7 Days in Entebbe een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je 7 Days in Entebbe zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

7 Days in Entebbe torrent

Op zoek naar een torrent van 7 Days in Entebbe? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je 7 Days in Entebbe zonder zorgen.

7 Days in Entebbe downloaden

Als 7 Days in Entebbe binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

7 Days in Entebbe trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of 7 Days in Entebbe de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.