7 Days in Entebbe

7 Days in Entebbe

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk 7 Days in Entebbe

Moeite met waar je nou 7 Days in Entebbe moet kijken? Gedoe met downloaden? parimatch-go7.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor 7 Days in Entebbe

Samenvatting

Rosamund Pike en Daniel Brühl schitteren in dit waargebeurde verhaal over de meest gedurfde reddingsmissie in de geschiedenis: de bevrijding van de gijzelaars in een gekaapt vliegtuig op Entebbe International Airport in Oeganda in juli 1976.

Regisseur en acteurs

 • José Padilha portait

  José Padilha

  Director

 • Rosamund Pike portait

  Rosamund Pike

  Actor

 • Daniel Brühl portait

  Daniel Brühl

  Actor

 • Eddie Marsan portait

  Eddie Marsan

  Actor

 • Ben Schnetzer portait

  Ben Schnetzer

  Actor

 • Denis Ménochet portait

  Denis Ménochet

  Actor

Trailers

7 Days in Entebbe

Benieuwd naar 7 Days in Entebbe? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als 7 Days in Entebbe kunt bekijken.

7 Days in Entebbe streamen

Wil je 7 Days in Entebbe streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je 7 Days in Entebbe gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

7 Days in Entebbe downloaden

movies als 7 Days in Entebbe kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar 7 Days in Entebbe. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van 7 Days in Entebbe. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

7 Days in Entebbe torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om 7 Days in Entebbe te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

7 Days in Entebbe trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of 7 Days in Entebbe je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!