El ciudadano ilustre
%
75

El ciudadano ilustre

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk El ciudadano ilustre

Moeite met waar je nou El ciudadano ilustre moet kijken? Gedoe met downloaden? parimatch-go7.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor El ciudadano ilustre

Samenvatting

De Argentijnse schrijver en Nobelprijswinnaar voor Literatuur, Daniel Montovani, woont al ruim 30 jaar in Madrid. Hij heeft weinig met publieke optredens en weigert dan ook systematisch in te gaan op de talloze uitnodigingen die hem vanuit heel de wereld worden toegestuurd. Tot hij er één aanvaardt van zijn geboortedorp Salas dat hem een ereburgerschap wil toekennen. Hij is nooit meer teruggekeerd naar het dorp, maar zijn jeugd daar is altijd een inspiratiebron voor zijn boeken geweest. Wat begint als een mooie reis vol warme herinneringen en reünies met oude bekenden, krijgt echter snel een andere wending als blijkt dat niet alle bewoners blij zijn met hoe hun dorp in zijn boeken is neergezet…

Regisseur en acteurs

 • Mariano Cohn portrait

  Mariano Cohn

  Director

 • Gastón Duprat portrait

  Gastón Duprat

  Director

 • Oscar Martínez portrait

  Oscar Martínez

  Daniel Mantovani

 • Dady Brieva portrait

  Dady Brieva

  Antonio

 • Andre Frigerio portrait

  Andre Frigerio

  Irene

 • Belén Chavanne portrait

  Belén Chavanne

  Julia

 • Nora Navas portait

  Nora Navas

  Nuria

 • Manuel Vicente portrait

  Manuel Vicente

  Intendente

 • Iván Steinhardt portait

  Iván Steinhardt

  Detractor

Trailers

El ciudadano ilustre

Wil je El ciudadano ilustre kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2017 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

El ciudadano ilustre streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je El ciudadano ilustre niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je El ciudadano ilustre zelfs gratis bekijken.

El ciudadano ilustre downloaden

Wil je El ciudadano ilustre ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je El ciudadano ilustre overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

El ciudadano ilustre torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van El ciudadano ilustre is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

El ciudadano ilustre trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of El ciudadano ilustre de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.