Dogman
%
80

Dogman

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Dogman

Moeite met waar je nou Dogman moet kijken? Gedoe met downloaden? parimatch-go7.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Dogman

Bekijk nog 10 bronnen

Samenvatting

Marcello bezit een hondentrimsalon in een vervallen buitenwijk aan de Italiaanse kust. Hij is een bescheiden man, houdt van zijn werk en wordt zeer gewaardeerd door zijn buurtgenoten. De rust in de wijk wordt verstoord als Simone, een ex-bokser verslaafd aan cocaïne, vrijkomt en de buurt terroriseert. De onzekere Marcello laat zich door Simone meeslepen in een spiraal van geweld. Wanneer Marcello zich voor de zoveelste keer verraden ziet door Simone, is de maat vol en begint hij te zinnen op wraak. Dogman is de nieuwe film van Matteo Garrone, de maker van Gomor. Marcello Fonte won voor zijn rol de Gouden Palm voor Beste Acteur op het Cannes Filmfestival.

Regisseur en acteurs

 • Matteo Garrone portait

  Matteo Garrone

  Director

 • Marcello Fonte portait

  Marcello Fonte

  Marcello

 • Edoardo Pesce portait

  Edoardo Pesce

  Actor

 • Nunzia Schiano portait

  Nunzia Schiano

  Actor

 • Gianluca Gobbi portait

  Gianluca Gobbi

  Actor

 • Adamo Dionisi portait

  Adamo Dionisi

  Actor

Trailers

Dogman

Veel gehoord over Dogman en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Dogman heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Dogman streamen

Wil je Dogman, de movie met Marcello Fonte, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Dogman zelfs gratis kijken.

Dogman downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Dogman ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Dogman er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Dogman torrent

Op zoek naar een torrent van Dogman? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Dogman te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Dogman trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Dogman. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.