Dawson City: Frozen Time
%
79

Dawson City: Frozen Time

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Dawson City: Frozen Time

Moeite met waar je nou Dawson City: Frozen Time moet kijken? Gedoe met downloaden? parimatch-go7.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Dawson City: Frozen Time

Samenvatting

Het was een bizarre ontdekking: in 1978 stuitte een bulldozer onder een zwembad op een schat aan filmblikken begraven in een ijsvlakte in Dawson City, Canada. In de permafrost waren meer dan 500 nitraatrollen uit de vroege jaren 1900 bewaard gebleven. Dawson City was het centrum van de Canadese goudkoorts die destijds 100.000 goudzoekers naar het gebied trok. Het was ook de laatste halte voor de films en nieuwsreportages die hier vertoond werden. Deze werden zelden tot nooit teruggebracht naar de distributeur. Filmmaker Bill Morrison (Decasia) verweeft een betoverend verhaal over deze teruggevonden beelden met de tragische verdrijving van de inheemse bevolking door de Klondike-goudkoorts. Oude bioscoopjournaals over de grote wereldgebeurtenissen mengen zich met spookachtige scènes uit de vroegste tijd van Hollywood-cinema. De zinderende, mysterieuze soundtrack is van Alex Somers (Sigur Rós).

Regisseur en acteurs

  • Bill Morrison portait

    Bill Morrison

    Director

Trailers

Dawson City: Frozen Time

Benieuwd naar Dawson City: Frozen Time? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met parimatch-go7.com weet je binnen no-time waar Dawson City: Frozen Time draait.

Dawson City: Frozen Time in de bioscoop

Dawson City: Frozen Time draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Dawson City: Frozen Time.

Dawson City: Frozen Time streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Dawson City: Frozen Time te streamen is, vind je een link op parimatch-go7.com. Weet je al zeker dat Dawson City: Frozen Time een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Dawson City: Frozen Time zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Dawson City: Frozen Time torrent

Op zoek naar een torrent van Dawson City: Frozen Time? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Dawson City: Frozen Time zonder zorgen.

Dawson City: Frozen Time downloaden

Als Dawson City: Frozen Time binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Dawson City: Frozen Time trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Dawson City: Frozen Time de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.