Chavela
%
100

Chavela

Bekijk de trailer

Kijk Chavela

Moeite met waar je nou Chavela moet kijken? Gedoe met downloaden? parimatch-go7.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

“The rough voice of tenderness”, zo werd de Mexicaanse zangeres Chavela Vargas (1919-2012) wel genoemd. Ze was een icoon voor de LHBT gemeenschap en muze van de Spaanse filmmaker Pedro Almodóvar. Chavela kende wereldwijde roem, maar raakte ook jarenlang in de vergetelheid in haar strijd tegen alcoholisme. In 1991 beleefde ze haar glorieuze comeback, waarna ze nog tot 2003 op internationale podia stond. Haar hartverscheurende Mexicaanse rancheras over wanhoop en verdriet raakten het publiek van Carnegie Hall tot l’Olympia. Niet eerder vertoonde interviewbeelden van Chavela Vargas uit 1991 zijn doorspekt met archiefmateriaal, verhalen en mythen van anderen en veel livemuziek. Chavela vertelt het levensverhaal van een door haar ouders niet geaccepteerd meisje uit Costa Rica dat naar Mexico uitwijkt en daar uitgroeit tot een wereldberoemde Grammywinnende ster. De fascinerende documentaire Chavela neemt je mee in het leven van deze taboedoorbrekende persoonlijkheid die veel te veel tequila dronk, het aandurfde om als vrouw in de jaren ’30 broeken te dragen, zowel mannen als vrouwen om haar vinger wond en naar verluid affaires had met Ava Gardner en Frida Kahlo. Een krachtige, vrijgevochten en zinnelijke outsider die geheel haar eigen pad volgde, totdat ze op 93-jarige leeftijd haar laatste adem uitblies.

Regisseur en acteurs

 • Catherine Gund portrait

  Catherine Gund

  Director

 • Daresha Kyi portrait

  Daresha Kyi

  Director

 • Chavela Vargas portrait

  Chavela Vargas

  Herself (archive footage)

 • Pedro Almodóvar portait

  Pedro Almodóvar

  Himself

 • Miguel Bosé portait

  Miguel Bosé

  Himself

 • Martirio portrait

  Martirio

  Himself

 • Laura García Lorca portrait

  Laura García Lorca

  Herself

Trailers

Chavela

Chavela streamen

Chavela streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Chavela downloaden

Zin om Chavela te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Chavela te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Chavela torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Chavela makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Chavela trailer

Wil je er zeker van zijn dat Chavela jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.