Chavela
%
100

Chavela

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Chavela

Moeite met waar je nou Chavela moet kijken? Gedoe met downloaden? parimatch-go7.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Chavela

Samenvatting

“The rough voice of tenderness”, zo werd de Mexicaanse zangeres Chavela Vargas (1919-2012) wel genoemd. Ze was een icoon voor de LHBT gemeenschap en muze van de Spaanse filmmaker Pedro Almodóvar. Chavela kende wereldwijde roem, maar raakte ook jarenlang in de vergetelheid in haar strijd tegen alcoholisme. In 1991 beleefde ze haar glorieuze comeback, waarna ze nog tot 2003 op internationale podia stond. Haar hartverscheurende Mexicaanse rancheras over wanhoop en verdriet raakten het publiek van Carnegie Hall tot l’Olympia. Niet eerder vertoonde interviewbeelden van Chavela Vargas uit 1991 zijn doorspekt met archiefmateriaal, verhalen en mythen van anderen en veel livemuziek. Chavela vertelt het levensverhaal van een door haar ouders niet geaccepteerd meisje uit Costa Rica dat naar Mexico uitwijkt en daar uitgroeit tot een wereldberoemde Grammywinnende ster. De fascinerende documentaire Chavela neemt je mee in het leven van deze taboedoorbrekende persoonlijkheid die veel te veel tequila dronk, het aandurfde om als vrouw in de jaren ’30 broeken te dragen, zowel mannen als vrouwen om haar vinger wond en naar verluid affaires had met Ava Gardner en Frida Kahlo. Een krachtige, vrijgevochten en zinnelijke outsider die geheel haar eigen pad volgde, totdat ze op 93-jarige leeftijd haar laatste adem uitblies.

Regisseur en acteurs

 • Catherine Gund portrait

  Catherine Gund

  Director

 • Daresha Kyi portrait

  Daresha Kyi

  Director

 • Chavela Vargas portrait

  Chavela Vargas

  Herself (archive footage)

 • Pedro Almodóvar portait

  Pedro Almodóvar

  Himself

 • Miguel Bosé portait

  Miguel Bosé

  Himself

 • Martirio portrait

  Martirio

  Himself

 • Laura García Lorca portrait

  Laura García Lorca

  Herself

Trailers

Chavela

Benieuwd naar Chavela? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met parimatch-go7.com weet je binnen no-time waar Chavela draait.

Chavela in de bioscoop

Chavela draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Chavela.

Chavela streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Chavela te streamen is, vind je een link op parimatch-go7.com. Weet je al zeker dat Chavela een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Chavela zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Chavela torrent

Op zoek naar een torrent van Chavela? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Chavela zonder zorgen.

Chavela downloaden

Als Chavela binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Chavela trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Chavela de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.