Casper & Emma maken theater

Casper & Emma maken theater

Nu kijken

Kijk Casper & Emma maken theater

Moeite met waar je nou Casper & Emma maken theater moet kijken? Gedoe met downloaden? parimatch-go7.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Casper & Emma maken theater

Bekijk nog 8 bronnen

Samenvatting

Elk jaar zamelt de kleuterschool van Casper en Emma op een leuke manier geld in voor het goede doel. De tijd voor het inzamelen van geld is aangebroken! De klas van Casper en Emma doet haar uiterste best om een idee te verzinnen waarmee zij een weeshuis in India zonder elektriciteit kunnen helpen. Nadat Casper en Emma een theater hebben bezocht, komen ze samen met de klas op een geweldig idee. Ze gaan een toneelstuk maken over kaarsen die licht geven in het donker. Natuurlijk krijgen Mevrouw Konijn, Welpje en de andere knuffels een bijzondere rol in het stuk. Lukt het om genoeg geld in te zamelen voor het weeshuis? Een heel vrolijk en spannend avontuur voor de beste vriendjes!

Regisseur en acteurs

 • Arne Lindtner Næss portait

  Arne Lindtner Næss

  Director

 • Aurora Langaas Gossé portrait

  Aurora Langaas Gossé

  Director

 • Oliver Dahl portait

  Oliver Dahl

  Karsten

 • Alba Ørbech-Nilssen portait

  Alba Ørbech-Nilssen

  Petra

 • Thorbjørn Harr portait

  Thorbjørn Harr

  Løveungen (voice)

 • Hilde Louise Asbjørnsen portait

  Hilde Louise Asbjørnsen

  Frøken Kanin (voice)

 • Janne Formoe portait

  Janne Formoe

  Maria

 • Hilde Lyrån portait

  Hilde Lyrån

  Hilde

 • Markus Tønseth portait

  Markus Tønseth

  Harald

 • Anna Celine Bredal portrait

  Anna Celine Bredal

  Siri

 • Sigrun Enge portrait

  Sigrun Enge

  Esther

 • Ivar Nørve portait

  Ivar Nørve

  Morfar

 • Tone Johnsen portrait

  Tone Johnsen

  Tante Randi

 • Wilhelm Støylen portrait

  Wilhelm Støylen

  Simen

Casper & Emma maken theater

Veel gehoord over Casper & Emma maken theater en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Casper & Emma maken theater heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Casper & Emma maken theater streamen

Wil je Casper & Emma maken theater, de movie met Oliver Dahl, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Casper & Emma maken theater zelfs gratis kijken.

Casper & Emma maken theater downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Casper & Emma maken theater ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Casper & Emma maken theater er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Casper & Emma maken theater torrent

Op zoek naar een torrent van Casper & Emma maken theater? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Casper & Emma maken theater te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Casper & Emma maken theater trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Casper & Emma maken theater. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.