Casper & Emma maken theater

Casper & Emma maken theater

Nu kijken

Kijk Casper & Emma maken theater

Moeite met waar je nou Casper & Emma maken theater moet kijken? Gedoe met downloaden? parimatch-go7.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Casper & Emma maken theater

Bekijk nog 10 bronnen

Weten in welke bioscopen Casper & Emma maken theater draait?

Samenvatting

Elk jaar zamelt de kleuterschool van Casper en Emma op een leuke manier geld in voor het goede doel. De tijd voor het inzamelen van geld is aangebroken! De klas van Casper en Emma doet haar uiterste best om een idee te verzinnen waarmee zij een weeshuis in India zonder elektriciteit kunnen helpen. Nadat Casper en Emma een theater hebben bezocht, komen ze samen met de klas op een geweldig idee. Ze gaan een toneelstuk maken over kaarsen die licht geven in het donker. Natuurlijk krijgen Mevrouw Konijn, Welpje en de andere knuffels een bijzondere rol in het stuk. Lukt het om genoeg geld in te zamelen voor het weeshuis? Een heel vrolijk en spannend avontuur voor de beste vriendjes!

Regisseur en acteurs

 • Arne Lindtner Næss portait

  Arne Lindtner Næss

  Director

 • Aurora Langaas Gossé portrait

  Aurora Langaas Gossé

  Director

 • Oliver Dahl portait

  Oliver Dahl

  Karsten

 • Alba Ørbech-Nilssen portait

  Alba Ørbech-Nilssen

  Petra

 • Thorbjørn Harr portait

  Thorbjørn Harr

  Løveungen (voice)

 • Hilde Louise Asbjørnsen portait

  Hilde Louise Asbjørnsen

  Frøken Kanin (voice)

 • Janne Formoe portait

  Janne Formoe

  Maria

 • Hilde Lyrån portait

  Hilde Lyrån

  Hilde

 • Markus Tønseth portait

  Markus Tønseth

  Harald

 • Anna Celine Bredal portrait

  Anna Celine Bredal

  Siri

 • Sigrun Enge portrait

  Sigrun Enge

  Esther

 • Ivar Nørve portait

  Ivar Nørve

  Morfar

 • Tone Johnsen portrait

  Tone Johnsen

  Tante Randi

 • Wilhelm Støylen portrait

  Wilhelm Støylen

  Simen

Casper & Emma maken theater

Benieuwd naar Casper & Emma maken theater? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met parimatch-go7.com weet je binnen no-time waar Casper & Emma maken theater draait.

Casper & Emma maken theater in de bioscoop

Casper & Emma maken theater draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Casper & Emma maken theater.

Casper & Emma maken theater streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Casper & Emma maken theater te streamen is, vind je een link op parimatch-go7.com. Weet je al zeker dat Casper & Emma maken theater een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Casper & Emma maken theater zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Casper & Emma maken theater torrent

Op zoek naar een torrent van Casper & Emma maken theater? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Casper & Emma maken theater zonder zorgen.

Casper & Emma maken theater downloaden

Als Casper & Emma maken theater binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Casper & Emma maken theater trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Casper & Emma maken theater de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.