Bumba
%
78

Bumba

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Bumba

Moeite met waar je nou Bumba moet kijken? Gedoe met downloaden? parimatch-go7.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Bumba

Samenvatting

Bumba is een ondeugende, vrolijke clown die zijn kunstjes doet in een circus. Daarbij krijgt hij hulp van allerlei bontgekleurde figuurtjes.

Regisseur en acteurs

 • Amir Chamdin portrait

  Amir Chamdin

  Director

 • Helena af Sandeberg portait

  Helena af Sandeberg

  Bim Warne

 • David Dencik portait

  David Dencik

  Fred Åkerström

 • Hans-Erik Dyvik Husby portrait

  Hans-Erik Dyvik Husby

  Cornelis Vreeswijk

 • Malin Crépin portait

  Malin Crépin

  Ingalill Rehnberg

 • Johan Glans portait

  Johan Glans

  Anders Burman

 • Frida Sjögren portrait

  Frida Sjögren

  Anita Strandell

 • Susanne Thorson portait

  Susanne Thorson

  Administrator at Immigration Office

 • Daniel Abreu portait

  Daniel Abreu

  Festivaldeltagare

 • Emil Johnsen portait

  Emil Johnsen

  Eva

Trailers

Bumba

Zin om Bumba lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De animatie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Bumba te bekijken voor je op een rijtje.

Bumba downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Bumba downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Bumba. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Bumba er ook in SD heel goed uit.

Bumba streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Bumba net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Bumba hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Bumba helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Bumba torrent

Denk je dat je om Bumba te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Bumba trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Bumba de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.