8 1/2 (Otto E Mezzo)
%
81

8 1/2 (Otto E Mezzo)

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk 8 1/2 (Otto E Mezzo)

Moeite met waar je nou 8 1/2 (Otto E Mezzo) moet kijken? Gedoe met downloaden? parimatch-go7.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor 8 1/2 (Otto E Mezzo)

Samenvatting

Fellini’s Oscarwinnende fantasie over zijn alter ego, de in een artistieke crisis verkerende regisseur Guido Anselmi (Marcello Mastroianni). Vlak voordat de opnamen beginnen, besluit de regisseur, die zich in een kuuroord heeft teruggetrokken, zijn gebrek aan inspiratie tot onderwerp van de film te maken. Anselmi, Fellini’s alter ego, breekt zich het hoofd over een nieuwe film maar kampt met zorgwekkend inspiratiegebrek. Hij komt maar niet toe aan het uitwerken van een deugdelijk scenario. Niet alleen zijn vrouw en minnares eisen zijn aandacht op, ook de ongeduldige producent, agressieve critici en om rollen bedelende actrices nemen hem in beslag. Ten einde raad besluit Anselmi zijn gebrek aan inspiratie tot onderwerp te maken, met een felliniaanse ‘film over film’ als weergaloos resultaat. Zeven speelfilms en een aantal korte producties had Federico Fellini op zijn naam staan toen hij aan nummer ‘8½’ begon. Otto e mezzo (1963) wordt als toppunt van Fellini’s filmische fantasie gezien, een cruciale film in Fellini’s oeuvre. De film is gedigitaliseerd en nu op DCP te zien.

Regisseur en acteurs

 • Federico Fellini portait

  Federico Fellini

  Director

 • Marcello Mastroianni portait

  Marcello Mastroianni

  Guido Anselmi

 • Claudia Cardinale portait

  Claudia Cardinale

  Claudia

 • Anouk Aimée portait

  Anouk Aimée

  Luisa Anselmi

 • Sandra Milo portait

  Sandra Milo

  Carla

 • Rossella Falk portait

  Rossella Falk

  Rossella

 • Barbara Steele portait

  Barbara Steele

  Gloria Morin

 • Madeleine Lebeau portait

  Madeleine Lebeau

  Madeleine, l'attrice francese

 • Caterina Boratto portait

  Caterina Boratto

  La signora misteriosa

 • Eddra Gale portrait

  Eddra Gale

  La Saraghina

 • Guido Alberti portait

  Guido Alberti

  Pace, il produttore

 • Mario Conocchia portrait

  Mario Conocchia

  Actor

 • Bruno Agostini portrait

  Bruno Agostini

  Actor

 • Cesarino Miceli Picardi portrait

  Cesarino Miceli Picardi

  Actor

 • Jean Rougeul portrait

  Jean Rougeul

  Actor

 • Mario Pisu portrait

  Mario Pisu

  Actor

 • Yvonne Casadei portrait

  Yvonne Casadei

  Actor

 • Ian Dallas portrait

  Ian Dallas

  Actor

Trailers

8 1/2 (Otto E Mezzo)

Zin om 8 1/2 (Otto E Mezzo) lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om 8 1/2 (Otto E Mezzo) te bekijken voor je op een rijtje.

8 1/2 (Otto E Mezzo) downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je 8 1/2 (Otto E Mezzo) downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van 8 1/2 (Otto E Mezzo). Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet 8 1/2 (Otto E Mezzo) er ook in SD heel goed uit.

8 1/2 (Otto E Mezzo) streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je 8 1/2 (Otto E Mezzo) net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je 8 1/2 (Otto E Mezzo) hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je 8 1/2 (Otto E Mezzo) helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

8 1/2 (Otto E Mezzo) torrent

Denk je dat je om 8 1/2 (Otto E Mezzo) te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

8 1/2 (Otto E Mezzo) trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of 8 1/2 (Otto E Mezzo) de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.