8 1/2 (Otto E Mezzo)
%
81

8 1/2 (Otto E Mezzo)

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk 8 1/2 (Otto E Mezzo)

Moeite met waar je nou 8 1/2 (Otto E Mezzo) moet kijken? Gedoe met downloaden? parimatch-go7.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor 8 1/2 (Otto E Mezzo)

Samenvatting

Fellini’s Oscarwinnende fantasie over zijn alter ego, de in een artistieke crisis verkerende regisseur Guido Anselmi (Marcello Mastroianni). Vlak voordat de opnamen beginnen, besluit de regisseur, die zich in een kuuroord heeft teruggetrokken, zijn gebrek aan inspiratie tot onderwerp van de film te maken. Anselmi, Fellini’s alter ego, breekt zich het hoofd over een nieuwe film maar kampt met zorgwekkend inspiratiegebrek. Hij komt maar niet toe aan het uitwerken van een deugdelijk scenario. Niet alleen zijn vrouw en minnares eisen zijn aandacht op, ook de ongeduldige producent, agressieve critici en om rollen bedelende actrices nemen hem in beslag. Ten einde raad besluit Anselmi zijn gebrek aan inspiratie tot onderwerp te maken, met een felliniaanse ‘film over film’ als weergaloos resultaat. Zeven speelfilms en een aantal korte producties had Federico Fellini op zijn naam staan toen hij aan nummer ‘8½’ begon. Otto e mezzo (1963) wordt als toppunt van Fellini’s filmische fantasie gezien, een cruciale film in Fellini’s oeuvre. De film is gedigitaliseerd en nu op DCP te zien.

Regisseur en acteurs

 • Federico Fellini portait

  Federico Fellini

  Director

 • Marcello Mastroianni portait

  Marcello Mastroianni

  Guido Anselmi

 • Claudia Cardinale portait

  Claudia Cardinale

  Claudia

 • Anouk Aimée portait

  Anouk Aimée

  Luisa Anselmi

 • Sandra Milo portait

  Sandra Milo

  Carla

 • Rossella Falk portait

  Rossella Falk

  Rossella

 • Barbara Steele portait

  Barbara Steele

  Gloria Morin

 • Madeleine Lebeau portait

  Madeleine Lebeau

  Madeleine, l'attrice francese

 • Caterina Boratto portait

  Caterina Boratto

  La signora misteriosa

 • Eddra Gale portrait

  Eddra Gale

  La Saraghina

 • Guido Alberti portait

  Guido Alberti

  Pace, il produttore

 • Mario Conocchia portrait

  Mario Conocchia

  Actor

 • Bruno Agostini portrait

  Bruno Agostini

  Actor

 • Cesarino Miceli Picardi portrait

  Cesarino Miceli Picardi

  Actor

 • Jean Rougeul portrait

  Jean Rougeul

  Actor

 • Mario Pisu portrait

  Mario Pisu

  Actor

 • Yvonne Casadei portrait

  Yvonne Casadei

  Actor

 • Ian Dallas portrait

  Ian Dallas

  Actor

Trailers

8 1/2 (Otto E Mezzo)

Benieuwd naar 8 1/2 (Otto E Mezzo)? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met parimatch-go7.com weet je binnen no-time waar 8 1/2 (Otto E Mezzo) draait.

8 1/2 (Otto E Mezzo) in de bioscoop

8 1/2 (Otto E Mezzo) draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor 8 1/2 (Otto E Mezzo).

8 1/2 (Otto E Mezzo) streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra 8 1/2 (Otto E Mezzo) te streamen is, vind je een link op parimatch-go7.com. Weet je al zeker dat 8 1/2 (Otto E Mezzo) een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je 8 1/2 (Otto E Mezzo) zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

8 1/2 (Otto E Mezzo) torrent

Op zoek naar een torrent van 8 1/2 (Otto E Mezzo)? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je 8 1/2 (Otto E Mezzo) zonder zorgen.

8 1/2 (Otto E Mezzo) downloaden

Als 8 1/2 (Otto E Mezzo) binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

8 1/2 (Otto E Mezzo) trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of 8 1/2 (Otto E Mezzo) de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.