211

Kijk 211

Moeite met waar je nou 211 moet kijken? Gedoe met downloaden? parimatch-go7.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor 211

Bekijk nog 11 bronnen

Samenvatting

#211 is de politiecode voor een overval. Politieagent Mike Chandler neemt tiener Kenny mee op patrouille om hem ervan te weerhouden het verkeerde pad te kiezen. Wanneer ze langs een bankgebouw rijden blijkt daar een brutale overval aan de gang. Een aantal zwaarbewapende ex-militairen, die door Interpol op de hielen worden gezeten, heeft het bankpersoneel en de bezoekers gegijzeld. Mike en Kenny komen in een hevig vuurgevecht met de overvallers terecht en staan er helemaal alleen voor.

Regisseur en acteurs

  • York Alec Shackleton portrait

    York Alec Shackleton

    Director

  • Nicolas Cage portrait

    Nicolas Cage

    Actor

211

Wil je 211 kijken? De movie van York Alec Shackleton uit 2018 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om 211 op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om 211 met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

211 downloaden

Het downloaden van 211 is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je 211 ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

211 streamen

Het streamen van 211 heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je 211 online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar 211 kijkt. Ideaal!

211 torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van 211. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

211 trailer

Bekijk eerst even de trailer van 211 voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.