211

Kijk 211

Moeite met waar je nou 211 moet kijken? Gedoe met downloaden? parimatch-go7.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor 211

Bekijk nog 11 bronnen

Samenvatting

#211 is de politiecode voor een overval. Politieagent Mike Chandler neemt tiener Kenny mee op patrouille om hem ervan te weerhouden het verkeerde pad te kiezen. Wanneer ze langs een bankgebouw rijden blijkt daar een brutale overval aan de gang. Een aantal zwaarbewapende ex-militairen, die door Interpol op de hielen worden gezeten, heeft het bankpersoneel en de bezoekers gegijzeld. Mike en Kenny komen in een hevig vuurgevecht met de overvallers terecht en staan er helemaal alleen voor.

Regisseur en acteurs

  • York Alec Shackleton portrait

    York Alec Shackleton

    Director

  • Nicolas Cage portrait

    Nicolas Cage

    Actor

211

Benieuwd naar 211? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als 211 kunt bekijken.

211 streamen

Wil je 211 streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je 211 gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

211 downloaden

movies als 211 kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar 211. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van 211. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

211 torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om 211 te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

211 trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of 211 je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!