20th Century Women

20th Century Women

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk 20th Century Women

Moeite met waar je nou 20th Century Women moet kijken? Gedoe met downloaden? parimatch-go7.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor 20th Century Women

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

De gevoelige Jamie wordt niet enkel opgevoed door zijn ietwat conservatieve moeder Dorothea. Ook de huurders uit het grote pand van moederlief hebben grote impact op het leven van de jongen.

Regisseur en acteurs

 • Mike Mills portait

  Mike Mills

  Director

 • Elle Fanning portait

  Elle Fanning

  Julie

 • Annette Bening portait

  Annette Bening

  Dorothea Fields

 • Greta Gerwig portait

  Greta Gerwig

  Abbie

 • John Billingsley portait

  John Billingsley

  Doctor

 • Thea Gill portait

  Thea Gill

  Gail Porter

 • Matty Cardarople portrait

  Matty Cardarople

  Bartender

 • Waleed Zuaiter portait

  Waleed Zuaiter

  Charlie

 • Darrell Britt-Gibson portait

  Darrell Britt-Gibson

  Julian

 • Curran Walters portrait

  Curran Walters

  Matt

 • Lucas Jade Zumann portait

  Lucas Jade Zumann

  Jamie Fields

Trailers

20th Century Women

Veel gehoord over 20th Century Women en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt 20th Century Women heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

20th Century Women streamen

Wil je 20th Century Women, de movie met Elle Fanning, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je 20th Century Women zelfs gratis kijken.

20th Century Women downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je 20th Century Women ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet 20th Century Women er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

20th Century Women torrent

Op zoek naar een torrent van 20th Century Women? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van 20th Century Women te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

20th Century Women trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van 20th Century Women. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.