20th Century Women

20th Century Women

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk 20th Century Women

Moeite met waar je nou 20th Century Women moet kijken? Gedoe met downloaden? parimatch-go7.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor 20th Century Women

Bekijk nog 3 bronnen

Samenvatting

Santa Barbara, 1979. De vijftienjarige Jamie groeit op bij zijn alleenstaande moeder Dorothea in een groot pand waar verschillende huurders hun toevlucht hebben gevonden. Dorothea is 55 en duidelijk van een andere generatie, maar ze doet haar best om haar zoon te begrijpen. Hulp ook bij de opvoeding krijgt ze van Abbie en Julie, twee jonge vrouwen die een grote impact hebben op het leven van de gevoelige, slimme Jamie.

Regisseur en acteurs

 • Mike Mills portait

  Mike Mills

  Director

 • Elle Fanning portait

  Elle Fanning

  Julie

 • Annette Bening portait

  Annette Bening

  Dorothea Fields

 • Greta Gerwig portait

  Greta Gerwig

  Abbie

 • John Billingsley portait

  John Billingsley

  Doctor

 • Thea Gill portait

  Thea Gill

  Gail Porter

 • Matty Cardarople portrait

  Matty Cardarople

  Bartender

 • Waleed Zuaiter portait

  Waleed Zuaiter

  Charlie

 • Darrell Britt-Gibson portait

  Darrell Britt-Gibson

  Julian

 • Curran Walters portrait

  Curran Walters

  Matt

 • Lucas Jade Zumann portait

  Lucas Jade Zumann

  Jamie Fields

Trailers

20th Century Women

Op zoek naar 20th Century Women? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

20th Century Women streamen

Het streamen van movies als 20th Century Women heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als 20th Century Women waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je 20th Century Women dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

20th Century Women downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als 20th Century Women te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

20th Century Women torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

20th Century Women trailer

Weet je nog niet zeker of 20th Century Women jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.