20th Century Women

20th Century Women

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk 20th Century Women

Moeite met waar je nou 20th Century Women moet kijken? Gedoe met downloaden? parimatch-go7.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor 20th Century Women

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

De gevoelige Jamie wordt niet enkel opgevoed door zijn ietwat conservatieve moeder Dorothea. Ook de huurders uit het grote pand van moederlief hebben grote impact op het leven van de jongen.

Regisseur en acteurs

 • Mike Mills portait

  Mike Mills

  Director

 • Elle Fanning portait

  Elle Fanning

  Julie

 • Annette Bening portait

  Annette Bening

  Dorothea Fields

 • Greta Gerwig portait

  Greta Gerwig

  Abbie

 • John Billingsley portait

  John Billingsley

  Doctor

 • Thea Gill portait

  Thea Gill

  Gail Porter

 • Matty Cardarople portrait

  Matty Cardarople

  Bartender

 • Waleed Zuaiter portait

  Waleed Zuaiter

  Charlie

 • Darrell Britt-Gibson portait

  Darrell Britt-Gibson

  Julian

 • Curran Walters portrait

  Curran Walters

  Matt

 • Lucas Jade Zumann portait

  Lucas Jade Zumann

  Jamie Fields

Trailers

20th Century Women

Wil je 20th Century Women kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2017 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

20th Century Women streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je 20th Century Women niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je 20th Century Women zelfs gratis bekijken.

20th Century Women downloaden

Wil je 20th Century Women ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je 20th Century Women overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

20th Century Women torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van 20th Century Women is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

20th Century Women trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of 20th Century Women de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.