10 Cloverfield Lane
%
72

10 Cloverfield Lane

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk 10 Cloverfield Lane

Moeite met waar je nou 10 Cloverfield Lane moet kijken? Gedoe met downloaden? parimatch-go7.com is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor 10 Cloverfield Lane

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

Na een ongeluk wordt Michelle in een bunker wakker. Twee mannen in de bunker beweren haar gered te hebben en vertellen dat de mensheid bijna is uitgeroeid na een gifgasaanval. Na een tijdje krijgt Michelle argwaan.

Regisseur en acteurs

 • Dan Trachtenberg portait

  Dan Trachtenberg

  Director

 • Mary Elizabeth Winstead portait

  Mary Elizabeth Winstead

  Michelle

 • John Goodman portait

  John Goodman

  Howard Stambler

 • John Gallagher Jr. portait

  John Gallagher Jr.

  Emmett DeWitt

 • Bradley Cooper portait

  Bradley Cooper

  Ben (voice)

 • Douglas M. Griffin portait

  Douglas M. Griffin

  Driver

 • Cindy Hogan portait

  Cindy Hogan

  Neighbor Woman

 • Suzanne Cryer portait

  Suzanne Cryer

  Leslie

 • Maya Erskine portait

  Maya Erskine

  Darcy

 • Mat Vairo portait

  Mat Vairo

  Jeremy

 • Ryan Martin Dwyer portrait

  Ryan Martin Dwyer

  Extra Licoreria

Trailers

10 Cloverfield Lane

Wil je 10 Cloverfield Lane kijken? De movie van Dan Trachtenberg uit 2016 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om 10 Cloverfield Lane op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om 10 Cloverfield Lane met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

10 Cloverfield Lane downloaden

Het downloaden van 10 Cloverfield Lane is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je 10 Cloverfield Lane ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

10 Cloverfield Lane streamen

Het streamen van 10 Cloverfield Lane heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je 10 Cloverfield Lane online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar 10 Cloverfield Lane kijkt. Ideaal!

10 Cloverfield Lane torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van 10 Cloverfield Lane. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

10 Cloverfield Lane trailer

Bekijk eerst even de trailer van 10 Cloverfield Lane voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.